Létezik olyan vízöntő♒, aki kevésbé független, tud ragaszkodni emberekhez, és érzelmes?
Figyelt kérdés
2021. dec. 20. 19:55
11/21 anonim válasza:
Tudod mennyit agyaltam már azon, hogyan küzdjem le az agressziómat? Durva vagyok ha megbántanak. Ráadásul nő vagyok. A férjem is ugyanez amúgy és együtt van a születésnapunk.Ugy kell sokszor leállítanom, ha valaki szemétkedik pl a munkahelyén.
12/21 anonim válasza:
Én borzasztóan ragaszkodó vagyok, de csak nagyon kevés emberhez, és nagyon nehéz eddig eljutni nálam.Aki már ott van, azért bármit megteszek.De ha elárul, vagy súlyosan árt nekem valaki, egy másodperc alatt vágom ki az életemből örökre, függetlenül attól milyen régi az ismeretség.Érzelmes az nem vagyok, de rideg sem.Elvagyok társaságban, de egyedül is kiválóan megvagyok.
14/21 anonim válasza:
Az én párom vízöntő, én ikrek, bár nehezen nyílt meg most már nagyon ragaszkodik hozzám és nagyon jó a kapcsolatunk, bármikor számíthatok rá és nagyon erős köztünk a kötődés, vidám boldog kapcsolatnak mondanám, szinte veszekedés sincs :)
15/21 anonim válasza:
Igen, de az a vízöntő sört is önt az öledbe.
16/21 anonim válasza:
az egész képlettől függ hogyan, mikor és mennyire élik meg egyes jegyek a rájuk jellemző tulajdonságokat. a kötődést általában a vénusszal élik meg az emberek. ha valakinek vízöntő a napja, de tele van a képlete víz és föld jegyekkel ezen kívül - főleg a vénusz valami jó ragaszkodó jegyben van, mint rák vagy skorpió, akkor abszolút elképzelhető. én ismerek olyan nyilast akinek rákban van a vénusza és sosem volt futó kapcsolata, az első barátnőjéhez ment hozzá és több mint 10 éve házasok.
17/21 anonim válasza:
Ugyan az aszcendensem vízöntő, de én nem igazán tudok ragaszkodni, nem is akarok senkihez.
18/21 anonim válasza:
Ez csak a Napjegy, egyébként az aszcendens jobban számít, tehát jobban Vízöntő lesz akinek az aszcendense, mint az aki pl február elején született (de az aszcendense az más)
19/21 anonim válasza:
Nekem Vízöntő Holdam van de ha már kötődést kell kialakítani, vagy vmi elköteleződést, akkor fojtva érzem magam. És érzelmes se vagyok, az alaphangulatom érzelemmentes, ha valaki kérdezné ilyen állapotban h mit érzek, azt mondanám hogy semmit :D
20/21 anonim válasza:
19 Én pont így vagyok.
Vízöntő nap, szűz hold.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!