Lázadó csillagjegyek?
Figyelt kérdés
2021. dec. 17. 19:50
11/23 anonim válasza:
Skorpió vagyok vízöntő aszcendenssel. Ezzel mindent elmondtam, szerintem.
12/23 anonim válasza:
Oroszlán vagyok.
Nos mint tudjuk, az ember vagy követ, vagy vezet, vagy félreáll és röhög a többin. Röviden annyit rólam, hogy az első opció nem opció egy oroszlán számára.
13/23 anonim válasza:
#12 óó dehogynem :) nem vagy sem te sem a csillagjegyed akkora ász! Nem vagytok ti akkora uralkodók hiàba is próbáljátok azt elérni. ;)
14/23 anonim válasza:
A világnézete ilyen. Én is ismerek egy csomó olyan oroszlánt, akinek csak hangja van. De attól még ők is így látják
15/23 anonim válasza:
#13 nem mondtam, hogy ász vagyok (vagyunk), csak hogy az oroszlánok általában szeretnek különcködni.
16/23 anonim válasza:
#15 nem a Vízöntő szeret különcködni? Az meg szembenáll az Oroszlánnal XD
17/23 anonim válasza:
#16 pont ezért bírják egymást a vízöntők meg az oroszlánok, mert mindkettő különc f#szfej.
Azért vicces lenne, ha az egész zodiákusban csak egy különcködő jegy lenne.
Amúgy a nyilasok is elég excentrikusak tudnak lenni.
18/23 anonim válasza:
#17 akkor szted melyek azok akik beleolvadnak a környezetben mert kicsit se különcök?
19/23 anonim válasza:
Öcsém oroszlán. #12 szerintem igazad van :)
20/23 anonim válasza:
Egy nyilast ismerek, ő full wierdo. Én ikrek vagyok, de a nyomorék, introvertált fajta. Egyik legrégebbi barátok vagyunk. Lázad ám ő is, mint a nem tudom micsoda. Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!