Mit jelent?

Figyelt kérdés
A születési horoszkópomban minden bolygó a 8. házban van.
2021. dec. 17. 08:47
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
A Marsot próbáld kitenni valamelyik másik házba vagy a kamrába. Különben elszabadul a pokol.A Jupiter nagyon dühös lesz és kilök mindenkit és mindent a 8. házból. Még a telefonodat is.
2021. dec. 17. 09:43
 2/8 A kérdező kommentje:
Ha nem értesz hozzá, minek válaszolsz?
2021. dec. 17. 10:08
 3/8 Bálvány ***** válasza:
100%

Hát az nem könnyű állás. Látni kellene a képletet. Írj pontos születési időt és helyet, vagy generálj egy születési képletet és linkeld ide a fotóját!

[link]

2021. dec. 17. 11:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Kérlek, írd le a pontos születési adataidat és úgy meg tudjuk nézni. (év, hónap, nap, óra, perc, település)

Én személy szerint már többszáz ábrát láttam és még nem láttam ilyet, szóval amíg nem látom, nem hiszem el.

2021. dec. 17. 15:44
 5/8 A kérdező kommentje:
Na megnéztem, hát eléggé félreinformáltak, nincs az összes a 8. házban. Linkelem a képet: [link]
2021. dec. 19. 16:29
 6/8 Bálvány ***** válasza:

Írtam, hogy az astro-seeket használd! Homályos kép ez...pont mint az anyagi helyzeted, de itt mégis a lóvé a legérdekesebb. Ikrek nappal, Merkúrral gyorsan jár a szád és az eszed, bár nem ásod mélyre magad a dolgokban. A Skorpó ASC és Hold: nagy és végletes érzelem ingadozásokat mutathat. Nem szerencsés állás. Inkább elkerülnélek.

A Hold hatása már elérheti a 2.-es házcsúcsot és nagyon labilissá teszi az anyagi helyzetedet. A Mars is arra mutat, hogy gyorsan jön a pénz és Te még gyorsabban szórod. Plutó a 2.-ben jelzi, hogy szeretnéd kontrollálni a területet, de aligha sikerül.

Talán baj van az önállósággal is? Második ház ura a 8-ban. Szerintem neked a lóvé a rokonságtól, otthonról csöpög de rendesen.

Nap a halál házában? Plutó-Nap szembenállás?...Ajaj..Nem akarok tiszteletlen lenni, de apukád hogy van?

Jupiter-Mars szembenállás? Küzdelem a joggal, erkölccsel?

Ne törődj vele....Sokáig élsz (Szaturnusz) és szép halálod lesz (Jupiter), talán szívroham (Nap).

Ha többet akarsz tudni járj utána! Ilyen képlettel biztosan konyítasz az okkult tudományokhoz.

Apropó eltaláltam valamit? Mellé lőttem?

2021. dec. 19. 21:25
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem lőttél mellé :D Anyagi helyzettel az van, hogy nincs pénzem de költekezem, akár hitelből, akár a szüleimtől kapott pénzből. Nagyon labilis vagyok, állandóak a hangulatingadozások. Nem tudok elmenni dolgozi, ezért anyagilag nagyon függök a családtól még vagy 6 évig legalább. Apukámnak volt egy komoly betegsége, de most fizikailag egész jól van, viszont eléggé depressziós. Jog, erkölcs: eléggé relativizálok ilyen téren...
2021. dec. 23. 11:00
 8/8 A kérdező kommentje:
2021. dec. 23. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!