Halak vízöntő aszcendenssel hogy képes a földön maradni?
Figyelt kérdés
Van erre egyáltalán esély?2021. dec. 15. 14:35
1/10 anonim válasza:
Én vízöntő vagyok és egyre inkább úgy érzem hogy a föld nem egy nekem való hely.
2/10 anonim válasza:
Nem csak ez a két jegye van. Van még holdjegye is, illetve születési uralkodója, ami az uránusz. Nézd meg, hogy melyik jegyben van a hold és az uránusz! Azok ugyanannyira számítanak, mint a napjegy és az aszcendens.
3/10 A kérdező kommentje:
A hold ikrek
2021. dec. 15. 17:35
4/10 anonim válasza:
Ha megmondod, hogy melyik évben született, leírom, hogy melyik jegyben van az uránusz. (ha nem épp határon van)
5/10 A kérdező kommentje:
4-es: 1982-ben.
2021. dec. 15. 20:31
6/10 anonim válasza:
Nyilasban van az Uránusz.
Tehát halak, ikrek, vízöntő, nyilas. (ha a halak jegy be van zárva az első házba, akkor a neptunusz is fontos, az is nyilasban van)
Ezek a jegyek a legaktívabbak a személyiségében.
Valamikor ekkori a születési időpont:
1982.03.02-04.
04:50-06:00
Ebben az időszakban valóban nincs planéta a föld jegyekben, szóval jól érzékeled, hogy nincs ami leföldelje, ami a racionalitás talaján tartsa. A kérdés, hogy neki ezzel baja van vagy csak téged zavar.
7/10 A kérdező kommentje:
Nem is az, hogy zavar, de életemben ennyirw szórakozott emberrel nem találkoztam, egyetlen lábbal nincs a földön, és mintha egy teljesen másik, külön kis világban élne, és csak nagy erőfeszítésekkel tud "itt" lenni.
2021. dec. 15. 20:50
8/10 anonim válasza:
Kívülről nem tudod megváltoztatni, főleg mivel ez az ő alapkaraktere. Ha ragszkodsz hozzá, hogy vele legyél, akkor így kell elfogadnod.
9/10 anonim válasza:
halak holdjegy vagyok vízöntő aszcendenssel. szerintem a skorpió nap/mars/plútó/MC együttállás segít kicsit.
Víz és levegő dominál nálam az elemekből. 30F
10/10 A kérdező kommentje:
Elég kemény dolog ez, hogy valakinek ennyire ne legyen semmi földjegye, ma például az illető olyat talált mondani, hogy neki saját "külön világa" van, és jobban szeret ott lenni, mint itt.
2021. dec. 17. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!