Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a tanfolyamról?

Figyelt kérdés

[link]

Volt olyan aki elvégezte vagy ismer-e olyat, aki elvégezte? Mi a véleményetek róla, érdemes nekivágni?

#tanfolyam #asztrológia #asztrológia tanfolyam #csillag érted
2021. dec. 4. 18:13
 1/9 anonim ***** válasza:

A kérdés, hogy melyik irányzat érdekel téged.

Pszichológiai, mundán, karma, védikus/nyugati...

Sok irányzat van. Előbb fontos lenne tisztázni, hogy mire szeretnéd használni az asztrológiát.

2021. dec. 4. 18:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Pszichológiai érdekel leginkább. Akkor arra ez a tanfolyam megfelelő? De az se mindegy milyen a tanfolyam minősége
2021. dec. 4. 18:44
 3/9 anonim ***** válasza:

Én pszichológiai irányzaton végeztem a 4 éves képzést, így a mi sulinkat tudom javasolni. Nekem rengeteget adott. Az életem tulajdonképpen gyökeresen megváltozott. Sokkal jobban értem önmagamat és az embereket körülöttem. Sokmindent tanultunk asztrológián kívül is a képzésen, pl. fejlődéslélektant, ami nagyon hasznos volt. Illetve ha részt veszel minden gyakorlaton, akkor a tanácsadáshoz is adnak egy erős alapot, de van aki csak önismeret miatt járta végig és ők is nagyon elégedettek. Mindemellett az évek előrehaladtával nagyon jó közösséget tudtunk létrehozni.

Ha érdekel a suli neve, írj privátban! Nem akarom, hogy úgy tűnjön, mintha itt reklámozni akarnám.

2021. dec. 4. 18:54
 4/9 Bálvány ***** válasza:

Ezt a tanfolyamot néztem ki pár hónapja. Szimpatikus, hogy az oktató informatikából nyergelt át erre a pályára. (Felteszem logikusan magyaráz és következetes.) Az ő mestere Takács Tibor volt, aki számomra egy megkérdőjelezhetetlen tekintély......Azt írták van gyorsított kurzus és otthon videóról tanulás lehetősége és számtalan gyakorlati példát beszélnek át.

-----------

Én egy másik tanfolyamról, módszerrről kérdeznék.

Találtam ezt a videót. Asztrológus vizsgázik.

[link]

Már hozzászoktam az asztrológusi ködösítéshez, amikor is itt olyan jóslási konkrétumukkal találkoztam, ami szinte mellbe vágott. Létezhet ilyen pontosságú tisztánlátás valamelyik asztrológiai irányzatban? Komolynak tartjátok?

2021. dec. 4. 20:37
 5/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi, hogy ezt leírtam, néztem a videóit a fickónak, és nagyon tetszettek amiket mond, meg úgy az egész szimpi volt, meg nem is olyan drága, kb 12 ezer ft havonta, ami máshol már 20 körül mozog.
2021. dec. 4. 21:00
 6/9 A kérdező kommentje:
*leírtad
2021. dec. 4. 21:00
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

-Mi a horoszkópod?

-Dinoszaurusz.

-De az nem is valódi.

-Egyik sem valódi.

2021. dec. 4. 21:41
 8/9 anonim ***** válasza:

4# Ebben a videóban konkrétan megmondják, hogy mi lesz, még csak nem is jósolnak (én ezt nem merném meglépni, mert az illető bármikor dönthet úgy, hogy valamin változtat, és akkor ezt a változtatást is látni kéne előre).

Az hogy "megvédte" az állítását, sokszor csak úgy rá lett mondva. Pl annál a résznél, amikor a féltékenységet próbálja megállapítani.

A másik dolog, amiért bátor dolog kijelentéseket tenni a jövőre nézve, a többi bolygó fényszögkapcsolata azzal a bolygóval, aminek a mozgását 15 évre előre vetítjük - bár a videóban nem is ezt csinálják, hanem a jegybéli fokszámok alapján jelentenek ki dolgokat. Szerintem ehhez előre kell tekerni az időt és csekkolni minden esetleges rossz, vagy jó fényszöget, ami hatalmas meló már 1-2 évre előre is, nem hogy 15.

2021. dec. 5. 12:42
 9/9 anonim ***** válasza:

Ja és még valami.

Ahogy látom, ez az asztrológiai módszer, amit ott tanítanak, specializálódva van a hétköznapi ember hétköznapi eseményeinek leggyakoribb kérdéseinek megválaszolásához, amit elsajátítva nagyon nehezen lehet önkritikát gyakorolva kidobni egy részét a kukába, ha esetleg rájövünk, hogy nem ez a tökéletes módszer, hanem valaki másé, amivel majd 20 évvel később találkozunk. Addigra már olyan mélyen belénk ivódott és a rutinunkká vált, hogy ez meg fog akadályozni a fejlődésben.

2021. dec. 5. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!