Rák és skorpió párosításról mindenhol mást írnak. tapasztalatok?
Nagyon jól kijön a rák és a skorpió, mert temészetben nagyon hasonlók.
Persze nyilván vannak kivételek, mert vannak nagyon rossz természetű skorpiók, akik igazából senkivel sem jönnek ki jól. Még barátaik sincsenek. Ismerek ilyet.
Én is skorpió vagyok, de a nyugodt fajtából, ezért mindenkivel kijövök. Viszont, aki többszörösen megbánt, annak vége, legyen bármilyen jegyű, bosszúm határtalan és kegyetlen.
Igazából nem a csillagjegyen múlik, hanem magán az emberen, hogy miként reagálja le a dolgokat és mennyire érett szellemileg és érzelmileg.
A '"szarvasokkal": bika, bak, kos, nem igazán tudok kijönni (és csak ilyenek vannak körülöttem), de velük másnak is nehéz, mert nagyon makacsok és fejjel mennek a falnak. A bak a legrosszabb. Ő is makacs, én is, egyikünk sem enged. Szóval bak-skorpió együtt katasztrófa.
Állítólag a legjobb választás a skorpió számára a szűz és a rák, sajnos egy ilyen jegyű férfit sem ismerek, (édesapám rák volt, nagyon jól kijöttünk), így azt nem tudom, hogy egy skorpió-rák párkapcsolat milyen lenne. De úgy érzem, hogy az lenne számomra a legjobb. De csak ha jó ember is mellé. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!