Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szerintetek a Rák csillagjegyu...

Szerintetek a Rák csillagjegyuek pletykásak, kétszínűek?

Figyelt kérdés

Leginkabb a rakoktol kerdezem

Ha hallottok egy pletykat valakirol

Vagy tudtok valamit valakirol

Akkor tovabb adjatok vagy nem erdekel titeket?

2021. nov. 5. 19:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Anyukám rák,nem igaz rá

Nem pletykás,sőt,utalja a pletykásatakt.

2021. nov. 5. 19:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Rák vagyok. Sosem pletykáltam még életemben. Nem érdekel a többi ember alapvetően, annyit érintkezek másokkal amennyit muszáj.
2021. nov. 5. 19:36
 3/9 anonim válasza:
100%
Rák vagyok én is, és mindig is utaltam a pletykálkodást, főleg a rosszindulatút! Nagyon ritkán szoktam ilyen beszélgetésekben egyáltalán részt venni, általában csak fél füllel hallom, ahogy mások pletykálnak (például a munkahelyen) és nem adom tovább az információt, mert nem szeretem a sz.rt kavarni, na meg nem is lehetek benne biztos, hogy a pletyka, amit hallottam egyáltalán igaz-e. Csak akkor szoktam tovább mondani, amit hallottam, ha valakit meg kell védeni. Például, ha a mi irodánkban elhangzott egy beszélgetés, majd egy másik irodában pont az ellenkezőjét állítják, úgy, hogy abból valaki rosszul jön ki, akkor azért el szoktam mondani, hogy én úgy tudom, hogy nem is az történt, hanem ez... Ha nagyon szapulnak valakit a kollégák, akkor még ott is szoktam őket hagyni, mert teljesen elveszi az életkedvem a sok negatívum.
2021. nov. 5. 19:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek❤️
2021. nov. 5. 20:24
 5/9 anonim válasza:
100%
Rák jegyű a férjem, ő iszonyat pletykás (rosszabb mint pár vénasszony :D), de nem kétszínű, és emellett egy jó ember.
2021. nov. 5. 21:34
 6/9 A kérdező kommentje:

Koszonom neked is es aranyos vagy:)

Itt most mondjuk arra gondoltam hogy meghall valamit es masnak a karara elterjeszti

2021. nov. 6. 11:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Rák jegyű férfi vagyok. A pletykásságom abban merül ki, hogy a hozzám legközelebb álló embernek, elmondom, hogy xy stb. de ne adja tovább senkinek. Ezt is csak akkor ha nincs más téma, és megbízok az illetőben maximálisan. Szval én nem nevezném magamat nagyon nagy pletykásnak, de ki tudja, lehet az vagyok...
2021. nov. 6. 18:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Rak vagyok. Ha egy hozzam kozel allo barmit meg oszt velem diszkreten kezelem. Ha pletykat hallok nem foglalkozok vele.

Szolni ismerosoknek szoktam 1 2 szituba hogy hallottam valamit...

2022. febr. 1. 19:36
 9/9 anonim ***** válasza:
A volt férjem rák. Egy mocskos szarkeverő pletykás hányadék.
jan. 16. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!