Melyik azok csillagjegyek, aki becsapják ajtót amikor megsértődődnek?
Figyelt kérdés
2021. okt. 13. 11:10
1/26 anonim válasza:
A rák tutira. Nálam mindig van egy ajtó pluszba, hogy legyen mit becsapom, ha ott nincs, ahol épp vagyok. Aztán rendszerint az ajtó is megsértődik, hogy miért csaptam be.
2/26 anonim válasza:
1 - Az oroszlán pedig biztosan nem, mert én az vagyok és én csak embereket csapok be, de azt mindet!
3/26 anonim válasza:
A kislányom még csak 9 éves, de már 2 ajtót tönkre ázott, a megsértődős bevágom magamután az ajtót napi szokásával.
Tipikus vízöntő.
5/26 anonim válasza:
3 - ebből mondjuk csak annyi következik, hogy te szülőként ahelyett, hogy a gyereked jellemét fejlesztenéd, elkönyveled, hogy a vízöntők ilyenek és így már nem is kell a neveléssel foglalkoznod.
6/26 anonim válasza:
A csillagjegyek csak akkor csapják be az ajtót, amikor nagy huzattal párosulnak.
Akkor aztán bármelyik megteszi.
7/26 anonim válasza:
Én oroszlán vagyok, és szinte mindig mindenért becsapom az ajtót. 😂
8/26 anonim válasza:
Azt hittem már nem tudtok újat mutatni ebben a kategóriában. Tévedtem.
9/26 anonim válasza:
Minden jegy talál indokot az ajtóbecsapásra. Ez nem jegyfüggő tulajdonság.
10/26 anonim válasza:
Kos, bika, ikrek, rák, oroszlán, szűz, mérleg, skorpió, nyilas, bak, vízöntő és halak.
A többi nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!