Van bármi tudományos alapja a horoszkópoknak?
A Hold állás és növényfejlődés kapcsolatának külön szakirodalma van. A Google a Te barátod.
Igen, a Hold a gravitációval, fénnyel stb. hat ránk. Én sem tudom, hogy milyen erejénél fogva növeli a telihold a szülések, gyilkosságok számát. Nem ez volt a kérdés. Van valamilyen ereje és hat az aktuális életünkre épp úgy, mint a születendő gyerekek jellemére.
Januárban és augusztusban születettek személyisége gyakran más lesz, de nem csak a Hold miatt. Az asztrológia erősebb hatásokkal és több bolygóval is dolgozik.Azért mert ma tanultál valamit a Holdról, felesleges csak ebbe belekapaszkodni és minden hatást ennek tulajdonítani.
Nagyjából vázoltam (#5), hogy mit várhatsz el az asztrológia útmutatásaitól. Jeleztem, hogy ez sohasem lesz annyira objektív és igábahajtható mint az elektromosság. Hiába próbálod az égi útmutatást lecibálni a földre és mérőszalaggal megmérni.
Ezzel nem tanultam semmit csak hallottam egy hülyeséget:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!