Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A halakhoz egy föld jegyű...

A halakhoz egy föld jegyű (bak,bika, szűz) illik jobban vagy inkább egy víz jegyű (rák, skorpió, halak)?

Figyelt kérdés
2021. aug. 17. 18:12
A kérdező szavazást indított:
Föld
Víz
12 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak napjegyből áll a születési horoszkóp. A hold, aszcendens, aszcendens uralkodó és az első házas planéták ugyanolyan erősen jelen lehetnek egy ember személyiségében, mint a napjegye.
2021. aug. 17. 18:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem befolyásol semmit a horoszkóp
2021. aug. 17. 19:19
 3/6 anonim ***** válasza:

A sok víz együtt megposhad, nem kap levegőt, nincs ami mozgassa, nincs benne szilárd stabilitás, ami akkor is ott lenne, ha ez a posvány elsüllyed. Így a föld elemet mondanám ilyen minimális infó birtokában.

A földet termékennyé csak a víz teheti.

2021. aug. 17. 22:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Az egész horoszkópot kell nézni, hogy mindegyik bolygó hol áll és ezek hogyan passzolnak a másik bolygóihoz. Az sem mindegy, hogy a személyiségben melyik a dominánsabb, pl. lehet egy halak aszcendensed, amit simán "leural" sok esetben egy bak hold, vagy egy oroszlán/skorpió nap. Ilyenkor nem biztos, hogy a halak kedves, odaadó természete lesz a fő jellemző, csak finomít a dolgokon (szóval a munkamániás bak hold leüvölti a béna beosztottják, utána meg bocsánatot kér, mert a halak aszcendens miatt megsajnálja). Összetettebb a horoszkópok 1-1 napjegynél, ha valakit érdekel tényleg, annak az egészet kell nézni.
2021. aug. 18. 03:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Én februári halakként voltam együtt novemberi skorpióval,és túl nyugodt volt és határozatlan,ez pedig nem segített kibontakozni,lelkizni,ami mindenhogy szükséges egy halaknak,meg nem lehetett vele,és így a problémákat sem tudtam megosztani,ugyanúgy emésztettem belül.

Bika jegyűvel meg nagyon jó barátságom volt,neki szintén lettek érzelmei,nekem vele sem,pedig vele már tudtam azért lelkizni,de ő meg depresszívebb volt és introvertált,nem volt bolondos személy.

Nekem személyszerint,aki iránt lenne tűz,az biztos pl Oroszlán jegyű lenne,mert azt látom,hogy határozott,és önmaga mer lenni (nekem ez a legfontosabb),még ha esetleg társaságban direkt feltűnik (már amelyik),de a kisugárzása nagyon vonzó,én meg tudnék kire felnézni,mellette fejlődni ezáltal és merni. A Vízöntő az csak felszínesen fogott meg eddig,elég kétarcúak,a Nyilas meg kikészítene,de még arra is látnék esélyt,ha nem is hosszútávon. A saját jegyemnél tapasztalat alapján max a februári,akit bírnék. Meg még a Kos az,aki ilyen Nyilas-féle.

Szóval alapvetően ez attól függ,hogy ki mit akar,ha persze asztrológia szempontból nézi valaki.

2021. aug. 18. 18:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Halakhoz a bika illik jól szerintem. A bika nem túl szigorú, van benne elnéző humor. Egy halaknak ez fontos, mert néha csinálunk hülyeséget, idegesítő dolgot az érzelmeink hatására.
2021. aug. 20. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!