Gondot jelenthet hogyha a horoszkópomon sok bolygó van a 12. házban?
Nekem is sok bolygó van a 12esben, de szerintem önmagában a 12es ház nem rossz vagy nem jó, ami miatt nehézkes, az (sztem) amiatt van, hogy nagyobb igény van az egyedüllétre, meg az önreflexióra, befelé fordulásra, amire a mai világ elég kevés lehetőséget ad. (De ez csak az én tapasztalatom)
Én eddig arra jöttem rá, hogy egy tudatalatti, automata és nagyon berögzült program fut nálam, és nagyon sok midenben ez vezérelt, anélkül hogy észrevettem volna. És valamenyi részét felismertem - sztem biztos nem az egészet - és még így is küzdök ellene, hogy kitörjek belőle és ne az vezéreljen.
(Amugy ahogy előttem írták, tényleg a terhességgel analóg, olyan szempontból is hogy mikor alakulhatott ki a program. Bár ez csak a saját feltételezésem... De alátámasztja, hogy a bakban van a 12es házam, és anyum megerősítette, hogy mikor terhes volt velem nagyon nagy hajtás volt a munkahelyén, meg valami előléptetésért is pedálozott, szóval a terhesség idején rendesen dominalt a bak jelleg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!