Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Gondot jelenthet hogyha a...

Gondot jelenthet hogyha a horoszkópomon sok bolygó van a 12. házban?

Figyelt kérdés
Ott van a Vénusz, Hold (ami ráadásul az uralkodó bolygóm) és a Szaturnusz. Emellett még ezek a bolygók az ikrek jegyben vannak és a Merkúr az első házban van. Gondot jelenthet ez? Sok negatív dolgot olvastam a 12. házról.

2021. aug. 12. 21:58
 1/6 anonim ***** válasza:
49%
Igen
2021. aug. 12. 21:59
 2/6 anonim válasza:
64%
Uh de para, nem lennék a helyedben
2021. aug. 12. 22:30
 3/6 anonim ***** válasza:
49%
Begyújtom a kristályt és megnézem a 4. bolygót ami a Mars.
2021. aug. 12. 22:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A 12. ház a rejtett fejlődés területe. Analóg a várandósság témájával, tehát valami, amit hosszú ideig ki kell hordani, aztán megszületik. Akiknek nagy fókusz van a 12. házon általában sokat foglalkoznak önismerettel, spiritualitással, mert érzik hogy belül dolgozniuk kell.
2021. aug. 12. 22:43
 5/6 anonim ***** válasza:
66%
A kérdésedből az derül ki, kedves Kérdző, hogy a te gondod nem a 12. ház, hanem az alultájékozottság.
2021. aug. 13. 06:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem is sok bolygó van a 12esben, de szerintem önmagában a 12es ház nem rossz vagy nem jó, ami miatt nehézkes, az (sztem) amiatt van, hogy nagyobb igény van az egyedüllétre, meg az önreflexióra, befelé fordulásra, amire a mai világ elég kevés lehetőséget ad. (De ez csak az én tapasztalatom)

Én eddig arra jöttem rá, hogy egy tudatalatti, automata és nagyon berögzült program fut nálam, és nagyon sok midenben ez vezérelt, anélkül hogy észrevettem volna. És valamenyi részét felismertem - sztem biztos nem az egészet - és még így is küzdök ellene, hogy kitörjek belőle és ne az vezéreljen.

(Amugy ahogy előttem írták, tényleg a terhességgel analóg, olyan szempontból is hogy mikor alakulhatott ki a program. Bár ez csak a saját feltételezésem... De alátámasztja, hogy a bakban van a 12es házam, és anyum megerősítette, hogy mikor terhes volt velem nagyon nagy hajtás volt a munkahelyén, meg valami előléptetésért is pedálozott, szóval a terhesség idején rendesen dominalt a bak jelleg)

2021. szept. 23. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!