Hogyan tudhatom meg a pontos születési adatokat? ( óra, perc)
Azt hiszem, talán itt említette valaki, hogy a kórháztól, ahol születtem. Hogyan?
Édesanyám nem emlészik.
Kiskönyved nincs meg, amibe írták az adatokat, oltásokat?
Vagy anyukádnak a zárójelentés a szülésről?
Körülbelüli napszakot sem tud mondani anyukád? Illetve sokszor a többi rokon jobban emlékszik, mert ők akkor tisztább tudattal vannak jelen, mint a vajúdó anya.
Ha a kórháztól kérdeznéd meg, akkor semmiképp ne említsd, hogy asztrológia miatt kell, mert akkor nem fogják venni a fáradtságot, hogy előkeressék, hanem hazudnak valamit.
Én nemrég végeztem asztrológusként és még gyakorlok, ingyen. Szóval ha gondolod én szívesen megpróbálom neked pontosítani a személyiséged alapján. Ehhez ki kell töltened egy önismereti kérdőívet. Ha érdekel, írj privát üzenetet!
az anyakönyvi kivonatban nincs benne, de az anyakönyvben elvileg benne van.
jó asztrológus is akkor tudja kiszámolni életeseményekből visszamenőleg, ha egy közelítő időpontot tudsz mondani, pl. 7 óra körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!