Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Általában,hogy jellemzitek a...

Általában,hogy jellemzitek a nyilasokat?

Figyelt kérdés

2021. júl. 30. 21:39
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
47%
Én hatalmasat csalódtam egy nyilas nőben.😥
2021. aug. 1. 07:36
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

szeretem a pörgést nyüzsgést új dolgokat imádok bulizni új emberek között

gyorsan teremtek kapcsolatot de ezek nagyrészt sekélyesek kevés az igazi barátom

a természetet az olvasását a csendes beszélgetést

folyton tanulnék, minden ami érdekel alaposan utána nézek (nyilas mellet a bak erős bennem mert határon születtem)

addig vagyok kitartó és dolgozok a dologért keményen amíg érdekel, utána már eldobom

elég racionális és logikus vagyok

szeretek jó lenni, de ha megbántanak nem felejtem el! (skorpió asz.) gondolatban iszonyú bosszúkat megtorlást forralok, de a végig vitel nem érdekel enni elég :D

nagy az igazság érzetem utálom ha engem vagy bárkit a közelemben ilyen ér.

alapjaiban erős vagyok és ahogy anyám mondja te a jég hátán is megélsz :)

romantika mértékkel és nem feltétlen látszik rajtam h szerelmes vagyok viszont a látszattal ellentétben nagyon is mélyen tudod érezni és szeretni (Vízöntő a Vénuszban)

a páromért mindent amit csak tudok megteszek úgy h közben nem megyek le kutyába nem alázkodom meg

addig vagyok hűséges amit érzelmileg benne vagyok a kapcsoltban

gyorsan szakítok ha elegem van de van türelmi idő

szexben kísérletező nyitott szenvedélyes érdekel minden ami szexualitás nem csak testi de lelki szinten is

47N

2021. aug. 1. 10:47
 13/22 anonim ***** válasza:
54%

Én ismerek pár nyilast, közös bennük, hogy külsőleg, belsőleg nagyon egyszerű, eléggé puritán emberek. Nem valami megnyerö külsejűek (bocs). Barátságokak, kedvesek, de van bennük valamiféle "gyengeség", pl valami szenvedélybetegség, vagy egyéb defektben nyilvánul ez meg. Érzelmileg elég labilisak és eléggé felületesek, csapongók is lehetnek egyben.

Én skorpió vagyok, a holdam nyilas, de nem nagyon érzem magaménak. Nem is igazán jövök ki a nyilasokkal. Vagyis konfliktusom nem szokott lenni velük. De ég és föd...

2021. aug. 1. 12:06
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
14 Pedig én nyilas létemre jóképű vagyok
2021. aug. 1. 12:22
 15/22 anonim ***** válasza:

Nem akartam általánosítani. Nos, az az én nyilad ismerőseimről ez nem mondható el igazán. Bár csúnyának sem mondhatnám őket. Nyilván a nyilasok között is lehetnek szép emberek. Maradjunk annyiban, nekem még eddig egyik sem jött be. Ebben viszont lehet igaza az asztrologiának, hogy mely csillagjegyek kiket vonzanak, illetve hogy jönnek ki egymással.

2021. aug. 1. 12:41
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
16 Britney Spears is nyilas. Szerintem szép nő, leszámítva amikor gagyi képeket tölt fel magáról, meg amikor kopasz volt :D
2021. aug. 1. 14:02
 17/22 anonim ***** válasza:

Britney Spears is sajnos megkettyent, na ő kissé szélsőséges, de jó példa arra a labilitásra, amiről fentebb a nyilasoknál írtam. Nyilván ez sem mindegyikükre jellemző, de meglepöen sokaknál látom ezt, akikről tudom, hogy nyilasok (ugy tudom, pl BB Évi is nyilas)

Britney alapvetően szép lenne, de valami "kifinomultságot" hiányolok belőle. Mintha valamiféle káosz uralná a nőt kívül, belül.

2021. aug. 1. 15:14
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
18 olvass utana h min kellett kereszulmennie es rajosz h olyan hatterrel te is megkettyentel volna.
2021. aug. 1. 15:44
 19/22 anonim ***** válasza:
A 20-as sz. válaszadó vagyok. Félreértettem a kérdést, mert nem néztem meg a kategóriát.Elnézést!
2021. aug. 1. 16:04
 20/22 anonim ***** válasza:
.... Emberek?...
2021. aug. 9. 14:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!