Szerintetek mi lenne a Barátok Közt szereplőinek csillagjegye, ha valós személyek lennének? A személyiségük alapján (-:
Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 21:21
11/16 anonim válasza:
Szerintem a Géza:mérleg
Zsófi:Ikrek
Linda:rák
Zsolt:bika
Orsi:halak
Laci:bak
Szabi:ikrek
vanda:vizöntő (oroszlán)
Miki:oroszlán
hát én kb ennyit tudok megtippelni
12/16 A kérdező kommentje:
Vanda tutira Vízöntő!
2010. aug. 27. 23:56
13/16 anonim válasza:
Ez olyan hülyeség:D Senki sem egyforma aki pl nyilas v mit tom én akkor 4 milliárd nyilassal ugyanaz van? de hülye is néhány ember aki elhiszi:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D
14/16 A kérdező kommentje:
de hülye is néhány ember, aki nem ért hozzá, és azt hiszi, hogy a horoszkóp szerint minden egyforma jegyű ember egyforma ;-P ha nem értesz valamihez, akkor ne minősítsd
2010. aug. 28. 11:45
15/16 anonim válasza:
claudia skorpió, andrás szűz, zsolt kos, imi halak, zsófi mérleg, novák laci nyilas, kb ennyi jut most eszembe
16/16 anonim válasza:
Miki vagy skorpió vagy oroszlán,Claudia oroszlán, András szűz,Juli vízöntő,Nóra nyilas(de amúgy a való életben kos),Timike halak vagy szűz,Attila bak vagy szűz,Vanda skorpió,Zsófi nyilas,Zsolt kos,Géza kos vagy oroszlán,Kinga rák halak vagy vízöntő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!