Voltatok már együtt azonos horoszkópú személlyel? Mi a jegyetek és milyen volt a kapcsolat?
10
En is oroszlan vagyok es direkt ezert szoba se allok a tobbi ilyennel. Tobb oroszlan ismerosom van, akik ilyen fellengzosek, meg csak az o otletuk jo, en ha megszolalnek akkor kuss a nevem. :)
En oroszlankent mindig csoportban gondolkodom. Ha kell egyesevel mindenkit vegig kerdezek arrol mit gondol, megfontolom, akar szavazasra bocsajtom, segitek ahol tudok, minden ujdonsagot tamogatok. Csak hat inkabb introvertalt oroszlan vagyok, az ilyen nagykepu oroszlanok mellett eselyem sincs.
Rak vagyok rak napjeggyel emg nem voltam kapcsiban, de hasonlo jegyallasu rakokat ismerek.
Nem tudnek hozzam nagyon hasonlo vagy szoge sellentetemmel sem egyutt lenni az biztos :)
Nekem harmonikus kapcsijaim voltak vannak a vizontok bikak kosok.. (napjegyek)
"Azonos horoszkópú"?
Ahhoz, hogy két embernek egyforma (azonos) horoszkópja legyen, az alábbi minimális feltételeknek kéne megfelelni:
- ugyanabban az időpontban,
- ugyanazon helyen szülessenek.
Még az egypetéjű ikrek születési időpontja sem azonos, tehát a kérdés nem megalapozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!