Miért hiszik a skorpiók azt hogy ők a legjobbak mindenben?
Azthiszik hogy bármilyen téren ők a legjobbak és nincs ellenfelük. Valamint azt, hogy nagyon rejtélyesek, kiszámíthatatlanok, simán manipulálnak stb...
Elárulom simán át lehet látni a kis terveiteket meg játszmátokat és titeket is gyönyörűen lehet manipulálni. :D
Mindegy hogy mi a horoszkópja a kérdezőnek, bunkó a megnyilvánulása és ez szar ügy:D
Mondjuk engem nem igazán izgat hogy kit hord le vagymi, most attól hogy egy full ismeretlen ember gykn azt mondja hogy lúzer vagy..nem kéne ennyire a szívetekre venni, ettől csak ő lesz kevesebb, tudjátok maga minősítés meg ilyenek!!
Igen! :D
Bunkó, de igaz! :DD
Amúgy meg az, hogy ismeretlenként írom attól még igaz marad a tény. És nem vagyok ettől kevesebb, sőt!!
;)
Az a baj, hogy nem veszed észre, hogy durván megvagy sértődve. Mivel én már az elejétől kezdve poénból írok a gyenge kommentjeidre, míg te vérkomolyan veszed és most itt habzik a szád :D
Igazából a kommentjeid pont olyan "hasznosak" mint amilyen te is lehetsz :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!