Milyen párt alkotnak?
Bika férfi skorpió aszcendenssel, skorpió nő rák aszcendenssel, milyen párt alkotnak?
Már együtt vagyunk egy ideje, az érdekelne, hogy az asztrológia a mi esetünkben mennyire fedi az igazságot :)
Talán a szövegértéssel is problémák lehetnek ("az érdekelne, hogy az asztrológia a mi esetünkben mennyire fedi az igazságot", ergo azért tettem fel a kérdést, hogy megtudjam, mennyire stimmel a mi esetünkben az asztrológia) Másrészt
1: Mit kerestek ebben a témában ha unjátok és/vagy nem érdekel és/vagy nem értetek hozzá?
2: Komolyan nagyobb emberek lesztek attól, ha a kérdésre egyáltalán nem válaszolva támadjátok a kérdezőt egy olyan témában, amihez láthatóan semmi közötök....
Szánalom...
Köszöntem :)
Normális válaszokat továbbra is várnék ha lehetséges
Szerintem teljesen jogos a kérdező, hogy tényleg mi a fenének ír ide olyan, aki nem hisz az ilyesmiben?!!!
Szerintem a skorpió nő a rák aszcendensével biztos hogy egy mély érzésű valaki lehet, aki nehezen nyílik meg másoknak. A rák aszcendensnek az a célja, hogy minden érzelmet átáljen, de mivel nála az élete a fejében, a saját kis világában zajlik se, sokszor úgy érezheti, akadályozza a teste. A skorpió nőnek biztos nagyok az elvárásai, mesterkélt, ami a bikára nem jellemző. Az ágyban biztos nagyon kijöhettek egymással, és annyi közös is van bennetek, hogy az aszcendense skorpió.
Szerintem nincs miért aggódnod, ha már egyszer együtt vagytok:D
hogy miért???mert minden nap van egy ilyen kérdés,és mindenki aki felteszi az ilyen kérdéseket,azt a választ várja,hogy igen mennyire összeilletek,meg minden..de ha vki azt írja,hogy szerintem nem,akkor már bunkó,és nem ért ehhez a témához...mert ha te anynira értesz a témához,akkor miért teszed fel a kérdést????gondolom ha ebben hiszel,akkor a jóslásban,meg az ilyen hülyeségekben is
http://www.youtube.com/watch?v=OBcPGORIq1o
tessék egy videó,biztos ezt is elhiszed...
De itt senki nem írt olyat, hogy nem illünk össze, mindenki csak bunkózott... utolsó előttinek köszönöm a normális választ :)
Egyébként ha asztrológia szerint nem illenénk össze, semmi nem változna, mégegyszer kiemelném: AZ ÉRDEKELNE, HOGY AZ ASZTROLÓGIA A MI ESETÜNKBEN MENNYIRE FEDI AZ IGAZSÁGOT
Szerintem ez így elsőre is felfogható :D Ha azt mondják, hogy ki kéne nyírnunk egymást, akkor sem fogom elhagyni, csak annyi érdekel, hogy a két horoszkóp szerint milyennek "kéne lennie" az életünknek, nem arról van szó, hogy ezen áll vagy bukik a kapcsolat, eljegyeztük egymást, minden rendben megy, csak pár napja eszembe jutott, hogy vajon mit gondolhat erről az asztrológia....
Az utolsó előttinek mégegyszer nagyon köszönöm a választ :)
Így illetek össze:
E két szilárd jegyű ember esetében az egyik probléma, ami meglehetősen hamar felszínre bukik, az önfejűség. Mindketten csak akkor hajlandóak lemondani saját elképzelésükről, véleményükről, hatalmukról, miután minden körülményt alaposan megvizsgáltak. A Bika ezt a tények körültekintő összegyűjtésével, a Skorpió pedig az információnak, a megérzéseivel való egybevetésével végzi.
Ha a Bika és a Skorpió szíve, lelke, teste, és nem utolsó sorban szándéka egybeforr, félelmetes párost alkothatnak. Ketten együtt tekintélyes vagyon felhalmozására képesek, és ezt a Bika a gyakorlatiasságának, a Skorpió pedig a megérzéseinek köszönheti.
A Skorpióból hiányzik a Bika nyugalma, türelmessége, általában mindig izgatott, heves és nyughatatlan. Viszont van egy nagyon értékes kincse: az akaraterő, mely számos nehéz helyzeten segíti át az életben. Amennyiben a Bika az akarat útjába áll, félelmetes élményben lehet részük. A lélek és az akarat együttes megnyilvánulása ez. Természetesen a Bikának is vannak olyan eszközei, melyek szintén félelmetesek a Skorpió számára.
A Skorpió egészen addig csodálja a Bika türelmét és nyugalmát, amíg ezek nem képeznek akadályt céljai megvalósításában. A Skorpió mindig is a teljes bizonyosságra vágyik, számára nincs középút. Kizárólag a jó és a rossz létezik, árnyalatok nincsenek.
A két markánsan szemben álló jegy közti vonzalom rendkívüli. Már a legelső találkozásuk alkalmával tisztában vannak azzal, hogy olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amivel a másik nem. Szexuális téren is épp ennyire összeillenek. A Bikát magával ragadja a Skorpió érzelmi hevessége, utóbbit pedig lenyűgözi a Bika érzékisége. Még ha a mindennapi életben sokszor nem is értenek egyet, az ágyban mindig is kitűnő párost alkotnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!