Más is tapasztalt ilyet mérleg ♎ férfival?
-Konfliktuskerülő, hajlamos a béke érdekében fullenteni vagy mellébeszélni..
-Mintha kissé onkozpontu lenne es saját maga jobban érdekli, jobban szeret magáról beszélni mintsem a másikról kérdezni
- szereti ha ajnarozzak és rajonganak érte, ugyanakkor O annyira nem figyel oda a másik szükségleteire
Én egy mérleg férfi vagyok.
-Igen, kerülöm a konfliktusokat és hajlamos vagyok füllenteni, esetleg mellébeszélni a béke érdekében, bár az őszínteséget jobban szeretem.
-Nem vagyok önközpontú, sőt inkább mások érdekelnek jobban, mint saját magam. Nem szeretek magamról beszélni, de másokról sem szeretek feltétlen kérdezni, viszont inkább kérdezek másról, minthogy magamról beszéljek.
-Nem szeretem, ha ajnároznak, azt sem, ha a figyelem központjában vagyok. Inkább szeretek a háttérbe szorulni. Szerintem odafigyelek mások szükségleteire.
Amúgy nem hiszek ezekben a horoszkópos dolgokban, csak leírtam, ha annyira kíváncsi vagy.
A mérleg számára a legfontosabb mások pozitív visszajelzése. A világon mindent ennek érdekében tesz. Ezért foglalkoznak sokat a külsejük és viselkedésük minél vonzóbbá, harmonikusabbá tételével. Állandóan azt figyeli, hogy a másiknak mi a véleménye róla.
Viszont nem csak egy csillagjegye van az embereknek. Csak a napjegy alapján megítélni egy teljes személyiséget nem érdemes.
A legjobb barátnőmnek Mérleg a pasija.
Ráadásul egy jóval alacsonyabb és idősebb is.
Ilyen felfuvalkodott, hiú férfit még nem ismertem. Pedig nincs mire hiúnak lennie...
De azt elérte, hogy bájolgással, durcáskodással és lelki rátelepedéssel a barátnőmet teljesen elfordította tőlem is, a családjától is. Állandóan kontrollálja, mit csinál, hol van, így csak akkor tudtunk találkozni a barátnőmmel, ha a pasinak " nem volt ellene kifogása"...
Ezt meguntam és most már három hónapja nem találkozom a barátnőmmel, ő pedig szeretné, írja is, de a férfi állandóan beleszól.
Nem az első Mérleg, akit ismerek, mindegyik színészkedett, alattomoskodott,hogy csak az legyen, amit ő akar...addig nem maradnak nyugton...
Mérleg férfi vagyok
-Igen igaz hogy kerülöm a konfliktusokat.
-Ez nagyon nem igaz rám, nem vagyok én központú hanem pont fordítva
-Van olyan akitől jól esik a dicséret :), de amúgy utálom ha dicsérgetnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!