21/26 anonim válasza:
Az asztrológia vonatkoztatási rendszere a Naprendszeren belüli planétákat (kivétel ezek alól az állócsillagok) használja, tehát érdemes újragondolni a válaszod, hiszen egyik ismert, a Naprendszerünkön belül található planéta visszavert fénye sem évezredek, vagy évmilliók alatt éri el a Földet.
22/26 anonim válasza:
21 Akkor mégis igazam volt a csillagjegyeket illetően :)
23/26 anonim válasza:
Vagy csak nem értelmezted a zárójeles részt.
Nézd, én megértem, ha nem kívánod ezt elfogadni, szíved joga, és nem szeretnék tovább beszélgetni veled erről, mert csak pocsékoljuk az energiánkat, nincs értelme. Ha egyszer mégis elakadsz az életedben, valamilyen krízised van, vagy csak szeretnél az önismeretben előrehaladni tudatosan, esetleg kíváncsi vagy, akkor felajánlom, hogy egy ingyenes asztrológiai tanácsadást vállalok a te javadra, nem kerül semmibe, és segítek.
Sok sikert kívánok neked.
24/26 anonim válasza:
23 Nem tudom milyen zárójeles részre gondolsz, de nem is fontos.
Köszönöm szépen, viszont kívánom :)
25/26 anonim válasza:
8.szörnyű hogy ezt ennyire felpontozzák mikor nem a csillagjegyek határozzák meg az emberi személyt..
26/26 anonim válasza:
Elozonek: Ugy latszik masnak is ez a velemenye a szuzekrol... 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!