A Plútó a személyes házak valamelyikében túl erőssé teszi az embert?
A Pluto az egy fixaciot jelol a kepletben. Amely tartalmat kepvisel, ott el kell engedni a dolgot, amig raggszkodsz hozza, a poklot jarod meg. Nekem az 5. hazban van Merlegben, vagyis a szerelemre (5. haz) es a parkapcsolatra (Merleg) valo igenyemet kell elengedni.
37F incel
Ezt nagyon félre értelmezed Malájziát meghódító barátom, s már annyit beszéltünk az ötös hazadrol, s te még mindig úgy ragaszkodsz a az elképzelésedhez amivel megpecsételed a sorsodat, hogy szomorú látnom, de fel úgy sem adom.
De közelítsük meg a te oldalaladról.
Tehát a fixációk, lévén a Skorpióban uralkodik, mely fix minőségű víz jegy. Viszont nem veszel figyelembe valamit. A Skorpió a transzformáció jegye, ilyen formában a jelölt tartalmak lassú, gyökeres átalakulásának témája, melyen keresztül az egyén fejlődik. A problémát nálad ott látom, hogy nem ismersz fel valamit...
Hogy a valódi fixációd nem más, mint az a kondicionáltságod, hogy neked nem juthat szerelem, sem párkapcsolat.
Itt nem az ötös ház tartalmának az elengedésre kívánja, hanem a pszichés változást ezen a területen a harmonikus megéléséhez. A szerelemre a személyiségét alkalmassá kell tenni. Amíg az individuális fejlődésemben el vagyok akadva a mágikus gondolkodás szintjén, ami annyit tesz, hogy megelesem szerint én a kicsi vagyok, minden csak történik velem, amíg nem tudok felelősséget vállalva változtatni a sorsomon, addig hogy vállalhatnék felelősséget egy valós párkapcsolatért, és szerelemért, és annak gyümölcséért, egy gyermekért?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!