Milyen jegyű férfi az alfahím?
- tuz elem meghatarozo, esetleg tuz elemu kiralytrigon
- tuz vagy levego jegyu aszcendens
- aszcendens ura jo kozmikus helyzetben
- Jupiter az 5., VII., 8. hazak valamelyikeben
- Merkur tuz elemu jegyben
- Nap-Venusz egyuttallas az MC-hez kozel
- keves fix modalitasu egitest
- keves retrograd egitest, fokent Mars, Merkur legyen direkt
- Mars a Bakban, Skorpioban, Kosban, Ikrekben, Oroszlanban vagy Nyilasban
Minel tobb allas a fentiekbol megtalalhato a nativus kepleteben, annal alfabb :)
37F incel
13-Ez tulajdonságokra bontva laikusoknak meghomályosítva milyen személyiséget eredményez? Komolyan érdekel...közel sem vagyok hozzáértő,de a Mars a Bakban és az Ikrekben hajmeresztő,a kosban oroszlánban nem lesz az túlnyomásos állapot?...egy tűz alappal,tűz asccal és Merkúrral?...hehhhh?
Én nem szeretném ha végigmennének rajtam mint egy gyorsvonat :D
Szerintem is a skorpió a kulcs....a víz elem kell a gyengeséget ismerő pont ezért védelmező,óvó tulajdonsághoz...Az érzelmi mélységeket és magasságokat megjáró személyiségben ott van minden potenciál és elem...a 11-es kapu..+ az érzékiség,titokzatos kisugárzás nem egy hátrány..
esetleg oroszlán asccal,ha az esztétikára megyek akkor a mérleg de nem rontanám el,talán Merkúr nyilas és halak hold...
Tessek, ez egy alfakeplet:
Egyedul a hazassaga alakult szarul, jol bevalasztott (a Venusz-Szaturnusz miatt) de van mellette neki jopar dugnivalo csaj, szoval koptatta a farkat rendesen.....
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!