Hogyan derítsem ki az osztálytársaim csillagjegyét?
Közvetlenül nem szeretném megkérdezni tőlük, hogy mikor születtek, mert az fura lenne. (Egy éve magán tanuló vagyok és nem nagyon találkoztam azóta velük-Jövő tanévben már visszamegyek.) Van két új osztálytársam is, akiket nem ismerek személyesen. Legjobb barátom nincs, szóval ő sem tudna segíteni kinyomozni, hogy mi a csillagjegyük. Vagy az osztálycsoportba messengeren kérdezzem meg tőlük? Szerintetek mit tegyek?
Előre is köszönöm a válaszokat!
A jó élet...
Kérdezd meg személyesen, de azt is mondd el, hogy miért érdekel.
Én ezek után kerülnélek.
Facebook? Születésnapi ertesitő?
Vagy ne a horoszkópot hanem a születés napra kérdezz rá. Tüdő is én június 11. azt tudod hogy ikrek. Az érdekel nem?
Max veszel a napjukon csokit vagy sört. Vagy valami apróságot...
Az asc.ot meg sokan nem tudják, még ha hobbi szinten el is olvassák a napit/hetit.
(Sokáig én se tudtam)
"Azt még elfelejtettem írni, hogy azért kell a csillagjegyük, mert barátokat akarok ennek segítségével szerezni, megtudni a akszendensüket, tudjam kivel tartsam a távolságot és hátha tudok majd segítséget-tanácsot adni nekik azért, mert jobban tudom majd mit éreznek."
Na pont az ilyen defektes hozzáállás miatt nincsen legjobb barátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!