3 vagyok N is chillezek...
A rejtett asc az mi?
Az alap skori nekem de a másik az passz
#9.
Azt érdemes megérteni, hogy ez teljesen rendben van így, asztropszichológiai szempontból ez így természetes, ugyanis...
Senki nem úgy születik, hogy az általa képviselt archetípusokat képes lenne harmónikusan megjeleníteni. Erről szól a személyiségfejlődés, amihez az asztrológia mint önismereti rendszer, egy segédeszköz.
Neked az a dolgod, hogy megtanuld magad érvényesíteni, képviselni. Minden archetípusnak van alul, és túlműködése, illetve az individuális fejlődés szempontjából az elérhető harmónikus állapot. Ugye a negatív Kos meghatározódás megnyilvánulhat a másokon való könyörtelen átgázolásban, vagy éppen annak ellenpólusaként a gyávaságban, a cselekvésképtelenségben.
Ugyanígy minden, a Kosnak címkézett energetika által megjelenő erőnek/tartalomnak a Kozmoszban megvannak az alul, és túlműködése. Például egy Kosban álló Merkúr diszharmonikus megélésben megjeleníthet erőszakos verbális kommunikációra hajlamos, mások véleményével nem törődő, vagy épp egy gerinctelen, aljas, véleményét nyíltan vállalni nem merő, konfliktuskerülő személyiséget.
Mars...
Nyilván mindenkinek a saját személyes megélésével van dolga.
Én szeretem azt, amilyen vagyok. :)
Bika nap
Szűz hold
Rak napjegy Oroszlan holdjegy
En szeretem mindkettot, foleg az oroszlant erzem magamon ervenyesulni, de sokszor a negativitasat is az arroganciamban, az uralkodasi vagyamban mikozben a rak napjegyembol adodoan azt varom hogy valaki neha de csak NEHA 😂 legyen “erosebb” nalam 😃 De folytonosan nem tudnek se fel se le nezni.. kiakaszto lehet nehez ember is vagyok:)
Egyebkent a vizes napjegyhez nagyon jol jon ez, ad egy talparaesettseget, humort es kitartast na meg nem keves bizalmat es kezdemnyezo keszseget:) ezert imadom:)
Szűz nap, ezen nem változtatnék.
Halak hold, ezt szívesen elcserélném valami föld jegyre, kiborítanak sokszor ezek a belső érzelgősködéseim, csak megnehezítette az életemet eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!