Védikus asztrológia. Hol található olyan naptár, amely egész évre tekintve mutatja a mritju és sziddha jóga napokat? Link?
Nem nagyon hiszem h van. De bocsi h kérdéssel kérdéssel válaszolok:
Én csak a Hatha jógát és a kundalini jógát ismerem. Van esetleg pdf-ben mritju és sziddha jóga?
Neten nézegelődtem,de nem találtam.Esetleg könyvek? Meg tudnád írni a könyvek címét, rójukat stb?
Köszi!
"... asztrológiailag rendszeresen vannak olyan napok, amikor a hétköznapi dolgaink is akadozottabban mennek, és ilyenkor ripsz-ropsz balul sülhetnek el a legtermészetesebb és a szinte már unalomig átismételt, és megszokott dolgaink is.
Ezeket a napokat halál bolygóállásos jógának hívják az ősi indiai asztrológiában. (Ha ez a téma még új, ide kattintva bővebben is olvashatsz erről.) Ezeken a napokon érdemes némi spirituális védelemről gondoskodni, csak a mihez tartás végett."
Linkek fentebb.
Azért ilyen furcsán küldtem, mert már vagy háromszor gépeltem be egy szöveget és mindig törölte.
A fenti linkeken, ha még nézelődsz tovább, akkor úgy találsz erre a hónapra vonatkozó adatot is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!