A halakhoz illik a bak?
Figyelt kérdés
2021. jún. 5. 00:45
A kérdező szavazást indított:
Igem, mert kiegészítik egymást
Nem, teljesen ellentétes a 2 jegy
14 szavazat
1/10 anonim válasza:
Nem ezen múlik. Hanem azon, hogy mennyire tudtuk együtt működni. Ezt bakként mondom. Lett volna szerencsém halakhoz, de nem jött össze mert beleszeretett másba.
2/10 A kérdező kommentje:
Úgy általánosságba kérdezem.. Tudom hogy nem ezen múlik. Gondolom nem baj ha kerdezek..
2021. jún. 5. 00:50
3/10 anonim válasza:
Általánosságba vagy igen, vagy nem. Emberfüggő, nem csillagjegy függő, ezért nem lehet rá válaszolni.
4/10 anonim válasza:
Nagyon nem szeretem ezt az "ez a csillagjegy azzal nem illik össze, csak amazzal" jellegû megközelítést. Biztosan nem így mûködik, hogy (csak hasraütésre) a halak meg a bak biztos bukás, bezzeg a halak és a bika sírig tartó szerelem.
Ezért szeretem én ezt az oldalt:
Itt sosem írják, hogy ez vagy az nem illik össze, inkább csak összevetik, hogy egyes kombinációk miben erôsítik egymást, mi okozhat súrlódást, hol lesz szükség kompromisszumra, stb.
5/10 anonim válasza:
Körülbelül igen. Én nem jöttem ki egyikkel sem (mérleg) de kábé egyfajta furcsa jegy a kettő.
6/10 anonim válasza:
A bak nem kap levegőt a víz alatt, szóval esélytelen :(
7/10 anonim válasza:
Nem csak napjegyből áll a születési horoszkóp. A legtöbb embernek 2-5 zodiákus jegye van.
9/10 Alex Fly válasza:
A szakácstól függ, hogy készíti el...
10/10 anonim válasza:
Ilyen csillgajegyekben nem érdemes hinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!