Hogy tudhatom meg a szomszéd fiù horoszkópját?
Figyelt kérdés
És ha rák, az jò?2021. máj. 20. 19:48
1/36 anonim válasza:
Oké, az első 5 ilyen kérdésedre még azt is lehetett mondani, hogy vicces. A második 5 kérdés az elmegy, van még pár rosszabb kategória. Az utánuk követekezőknek viszont egyáltalán semmi értelme. Nem vicces, beteges, hogy egész nap itt lógsz a gyakorin, trollkodásnak gyenge, értelme nincs, szóval légyszi állj le, és folytasd rendesen valami mással, mint a többi troll, mert attól, hogy kérmilliószor ellövöd ugyan azt az alapkoncepciót, még nem fogsz bekerülni az oldal legendás kérdezői közé, mert ismétlem, egyáltalán nem vicces, pusztán csak idétlen.
2/36 anonim válasza:
Kicsit foglalkozhatnál mással is KNTP. Amúgy odamész megkérdezed.
3/36 A kérdező kommentje:
1 - es, összesen 9 kiìrt kérdésem van. Attól, hogy a csillagok állása nem segíti a karmádat, nem jobb, ha idegeskedsz, csak megfeketedik :(
2 - kérdeztem, de azt mondta, hogy halak.
2021. máj. 20. 20:05
5/36 A kérdező kommentje:
4 - és azt pontosan hogy? Fel kell keresnem egy mágust hozzá?
2021. máj. 20. 20:08
7/36 anonim válasza:
Amúgy te voltál (kérdező) az aki még az egyik kérdés alá (ebben a kategóriában) is azt írta hogy "én mindig ikrekkel csalom a férjemet" :"D
Unatkozol?
8/36 anonim válasza:
Kezdem azt gondolni, hogy neked komoly mentális gondjaid lehetnek, vagy pedig megragadtál egy 5 éves szintjén.
10/36 anonim válasza:
Nem tudom értelmezni a kérdést, ha kérdezted, és válaszolt (halak), akkor mi a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!