Egy gonosz Skorpiót vajon milyen jegyű ember tud móresre tanítani?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 22. 07:50
11/18 anonim válasza:
Minket skorpiókat senki nem tud móresre tanítani, tekintve, hogy senkire nem hallgatunk
13/18 anonim válasza:
Szerintem is egy másik gonosz skorpió. De akár egy oroszlán is hathatós lehet!
15/18 anonim válasza:
nincs gonosz skorpió, csak olyan aki szeretethiányos :D
én gonosz sosem voltam csak szemtelen, 7 évig együtt voltam egy cuki rák sráccal, annyi szeretetet kaptam hogy ma már senki meg nem mondja, hogy skorpió lennék :D
16/18 anonim válasza:
Senki...
Nem kell foglalkozni azzal h moresre tanitsd... Bosszut all... Jatszmazik... Mindenkit el marr maga melol es egsedul marad...
17/18 anonim válasza:
Skorpiót csak egy másik skorpió tud móresre tanítani.
De rajta kívül bak, vízöntő, kos, bika, ikrek, oroszlán.
18/18 anonim válasza:
A skorpiót nem kell tanítani, eléggé okos, megvan a magához való esze. Főleg ne próbáld móresre taniani, megtéríti mindig amit kap. A skorpió nem enged, nem felejt, és nem bocsájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!