Vízöntő lány és kos fiú?
Levegő tűz jegyek összeillnek.
Az a fontos, hogy a vízöntők először mindig a barátság alapján létesítenek kapcsolatot, tehát ha jóban vagy vele, több esélyed lehet. Összeilletek :)
Több párkapcsolati horoszkóp is fellelhető a neten, én pl. ezt találtam:
"Összeillő pár. Elbűvölik, megigézik egymást, de közben megadják a másiknak a teljes szabadságot is. Ők azok, akik évekig együtt járnak, de nem költöznek össze, a hétköznapokat kizárják az életükből, ezért aztán alig várják, hogy végre találkozhassanak. Előbb mély barátság szövődik közöttük, ami észrevétlenül fordul át szerelembe. Nem akarják a másikat a saját képükre formálni, elfogadják egymást olyannak, amilyenek. S mert mindketten fontosnak tartják, hogy a párkapcsolatban is megőrizhessék a függetlenségüket, nem okoz gondot, hogy ezt megadják egymásnak is. Az azért néha zavarja a Vízöntőt, hogy Kos társa nem figyel oda a mondandójára, de ha megtanulja, hogyan lehet lekötni hosszabb távra is a figyelmét, akkor nem lesz baj. Az igazi boldogság akkor köszönthet rájuk, ha a Kosnak van elég türelme végighallgatni Vízöntő párja elméleti fejtegetéseit, és rá tudja venni, hogy a szellemi gyönyörök mellett kóstoljon bele olykor a testi örömökbe is."
Amúgy tapasztalatból is mondhatom, hogy nem teljesen zökkenőmentes párosítás, de ugyanakkor remekül tud működni.
Ez a két jegy nagyon passzol egymáshoz.
Vízöntő vagyok,és sok Kos fiút tartottam már vonzónak,és jó fejnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!