Halak férfihez vízöntő lány illik vagy inkább halak lány?
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__asztrologia-horoszk..
2-es nagyon jól leírta a lényeget már régebben, erről :D
Én halak vagyok és volt egy hosszú kapcsolatom egy vízöntővel, ezenkívül az egyik barátnőm is vízöntő.
Azt tapasztaltam, hogy szórakoztató tud lenni az egymással töltött idő, viszont a vízöntő, mivel racionális beállítottságú, a halak pedig inkább érzelmi, nem tudják megadni azt a másiknak, amire igazán vágyik (ami egy baráti kapcsolatnál nem is akkora elvárás), de párkapcsolatnál egy idő után gondot tud okozni. A vízöntőnek logikátlan lehet a halak gondolkodása, a halaknak pedig érzéketlennek tűnhet a vízöntő viselkedése. Ez főleg vitáknál jön fel, de emellett a halak úgy érezheti, hogy a vízöntő nem képes őt megérteni, mintha a vízöntő kissé rideg lenne, és csak az észérvek érdekelnék.
Persze ez csak horoszkóp.
Amúgy kérdező. Te ez alapján akarsz 2 lány között választani?
Végül is nekem mindegy...de a reakcióidő alapján a halak csaj szimpatikusabb neked pl:#15 és a kérdés sorrendje. Édes mindegy mit mond a horoszkóp ha a szíved igazából döntött. Így csak csalódsz, mert a többség a vízöntőt mondja. Ne hallgasd ne válaszd és halazd tovább a dolgot. Vesd ki a hálót és lehet a horogra is akad valami...😉
Nem horoszkóp alapján fogok dönteni csak feltettem egy kérdést😂
A hasznos válaszokat pedig köszönöm!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!