Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Igaz, hogy szűz jegy bármire...

Igaz, hogy szűz jegy bármire képes?

Figyelt kérdés
2021. márc. 21. 22:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
56%

Csak a szűz önmagában nem.

Viszont nagyon durván tudja károsítani pl mások önbizalmát azzal, hogy mindenben kritikát talál, és mindenbe beleköt.

De bármire nem hiszem hogy képes.

2021. márc. 21. 23:51
 2/11 anonim ***** válasza:
15%
Én alapvetően lányok managelésével foglalkozom és szüzekből van az egyik legnagyobb kereslet, nem is tudom van e most raktáron.
2021. márc. 22. 00:02
 3/11 anonim ***** válasza:
16%

Hogyne. Repulni is tudnak.

Ha kello erovel rugjuk sggbe oket.

Szuz Jegy?

En csak Buszjegyet es mozijegyet ismerek, meg ezekhez hasonlo jegyeket, amik nem kepesek onalloan semmire, de bizonyos tevekenysegek (pl. eljutni A-bol B-be) nem lehetseges jegy nelkul. LOL.

2021. márc. 22. 01:15
 4/11 anonim ***** válasza:
67%
Én az vagyok, de van tabu.
2021. márc. 22. 01:30
 5/11 anonim ***** válasza:
70%
Mire gondolsz? Mi az a bármi?
2021. márc. 22. 05:33
 6/11 anonim ***** válasza:
38%

Ez is az egyén tudatszintjétől függő dolog.

Az én húgom nagyon céltudatosan és hatékonyan működik az anyagi világban, de erkölcsi szempontból nem lép át egy bizonyos határt. Különbséget tud tenni jó és rossz között, de biztosra veszem azt, hogy egy hasonló karakterű, ám alacsonyabb tudatszinten működő egyén lelkiismeret furdalás nélkül megtesz bármit a siker érdekében. :)

2021. márc. 22. 07:28
 7/11 anonim ***** válasza:
19%
Amíg ki nem lyukasztod, minden jegy szűz.
2021. márc. 22. 09:22
 8/11 anonim ***** válasza:
84%

Inkább azt hiszi, hogy a világon minden hibát és problémát ki lehet javítani a logika és az intellektus eszközeivel.

Érzelmi téren elég sok olyan problémába ütközik, amit nem tud az elemző, racionális eszköztárával kijavítani.

2021. márc. 22. 10:28
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
1-es óriási igazat írt! Tapasztaltam.
2021. márc. 22. 12:55
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Ezeket a kérdéseket valszeg a GYIK csapata hozza össze nap mint nap, hogy a forgalom illúzióját keltsék.
2021. márc. 22. 13:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!