Spirituális állat?
Skorpióhoz nem inkább ízeltlábúak tartoznak, mint rovarok(leszámítva a rákféléket)? A skorpió nem rovar, de gondolom van köze a skorpió jegyhez.
Ezek spirituális állatok, vagy a jeggyel szimbolikus összefüggésben lévő állatok?
Ebben a könyvben sok dolgot kötnek a jegyekhez. Mindegyikhez társítanak pl. országokat. Én nem teljesen értek vele egyet, de gondoltam, hogy egy példának leírom. Azért írtam oda a forrást, mert ez nem az én véleményem.
Én inkább így fogalmaznám meg:
Kos: szarvakkal rendelkező, éles fogú, nagy sebességű állatok
Bika: nagy súlyú, békés állatok
Ikrek: könnyed, repülő, ugráló, zajos állatok
Rák: védekező, páncélos állatok
Oroszlán: olyan állatok, amelyektől minden más állat fél
Szűz: háztartáshoz, létfenntartáshoz tartozó állatok
Mérleg: díszes, cuki, alkalmazkodó állatok
Skorpió: hidegvérű, mérgező, csendesen gyilkoló vagy ártalmatlan, de félelmetes állatok
Nyilas: magas, délceg, elegáns állatok
Bak: nagy teherbírású haszonállatok
Vízöntő: ritka, besorolhatatlan állatok
Halak: vízi világ, növényvilág, mikrobiologikum
Tipikus vízöntő állat pl.: [link]
Egyébként a legjobb besorolás a 12.,de a rákhoz még erős családcentrikusság is társul,tehát valami szőrös barátságos lényre is gondolnék..A skorpió viszont abszolút stimmel,hónapok óta van egy pókom ami rendszeresen szövögeti a szobám sarkait,de nem találom...gondolom megvan az oka..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!