Tényleg csak a véletlen lenne a horoszkóp egyezés?
Halak vagyok. Próbálom racionálisan nézni a dolgokat, de miért van az, hogy teszem fel végignézem az ismerősök listáját és azokkal a horoszkópú emberekkel jövök ki jól, akiket ajánlanak.
Ha végignézem a baráti, haveri körömet az elmúlt éveimben (legyen 10-28 év), miért van az, hogy szinte csak bakok, rákok, bikák, szűzek álltak hozzám a legközelebb?
Vízöntő, ikrek pedig a legtávolabb?
Ennyire véletlen lenne?
Ezt én is észrevettem. Bár én Skorpioként (tehát vízjegy) a legtöbb szűzzel nehezen jövök ki, viszont a vízöntőkkel sosem volt bajom. A rákokkal, kosokkal, oroszlánokkal kijövök. Tehát víz és tűzzel. A föld és levegő jegyek közömbösek, sőt néha rosszul jövünk ki. De ez csak a nagy általánosság, nem mindegyikükre igaz ez az ismerősi körömböl.
Amin én múltkor meglepödem, hogy több embernek is megnéztem a személyes képletét és azt láttal, a "férfias" jellegű bolygó (vagy valami ilyesmi..)tényleg a férfiaknál volt többségben. És a nőies minőségek a képletben meg a nőknél. Fura ez az egész.
Ezt már én is tapasztaltam, szintúgy halakként :D bár vannak azért kivételek.
Pl. a párom oroszlán, de nagyon jól kijövünk egymással.
Közeli levegő jegy ismerősöm nem is nagyon van, egy vízöntő talán, akivel mindig megbeszéljük, hogy mennyire ellentétesek vagyunk, s hát levegő jegy révén irtó sokat beszél, de ettől függetlenül el tudunk lenni együtt.
Amit sosem értettem, hogy halak ismerőseim miért nincsenek. Pedig elméletben két halak jegyű ember passzol egymáshoz, de eddig ha halakkal volt dolgom, nem igazán jutottunk egyről a kettőre. Sőt sokszor úgy érzem, hogy nagyon eltérő értékrendszer szerint gondolkodunk. Kérdező, neked mi a tapasztalatod a halak jegyűekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!