Melyik haz jeloli a szexualitast, kapcsolatokat?(nem hazassag)
Figyelt kérdés
Melyiket erdemes vizsgalni ezt onismereti szempontbol?
Mely jegyallasokkal?
2021. márc. 15. 10:25
2/11 anonim válasza:
A szexualitás testi, élvezeti funkcióját az ötös ház, a lelki funkcióját a nyolcas ház jelöli. Az utóbbit én sem értem teljesen, de ez van az asztrológiai köztudatban. Az ötös ház biztos.
Ezen kívül a marsnak és vénusznak is köze van hozzá, attól függően, hogy milyen nemű és irányultságú vagy.
4/11 anonim válasza:
Általánosságban a kapcsolatokat a hetes ház jelzi. Ide tartozik minden személyes viszony. Párkapcsolat, barátok.
5/11 A kérdező kommentje:
Par eve tanulmanyozom hobbibol az asztrologiat, de sehogy nem tudom osszevetni azt, ha az 5.hazam az oroszlanban van, a venuszom es a marsom az ikrekben az 1.hazban.
A 7. Hazam 0.59’-kal ami a nyilas mar.
Kulon kulon tudom ezeket ertelmezni de osszevetve nem.
2021. márc. 16. 10:20
6/11 anonim válasza:
Nem csak az számít, hogy melyik bolygó van a házban, hanem hogy annak a háznak melyik a bolygó az uralkodója.
7/11 anonim válasza:
Tehát, ha pl. nyilas van a hetedik ház kezdetés, akkor a jupiter hetedik házúr. Így ha nincs bolygó a hetedik házban, akkor a hetedik ház témáját a jupiter viszi. Ha van bolygó a hetedik házban, akkor az is számít a jupiteren kívül.
10/11 anonim válasza:
A Szaturnusz fényszögei és 7-es 8-as ház helyzete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!