Miért van az legtöbbször Rák egy másik Rákkal jön össze? Néztem legtöbb sztár aki Rák jegyében született majdnem összes Rákkal jött össze
Figyelt kérdés
2021. márc. 2. 21:19
1/7 A kérdező kommentje:
Szerintetek miért vonzák két csillagjegy egymást?
2021. márc. 2. 21:25
2/7 anonim válasza:
Kérlek ezt bizonyítsd!
Ennyi infó nem elég, hogy elhiggyem neked. Én ezt általánosításnak gondolom. Láttál 3-4 ilyen celebet és ráhúztad a dolgot az egész világra.
3/7 anonim válasza:
Miért van az, hogy sok hülye erősíti a másik hülye képzelgéseit?
4/7 anonim válasza:
Ahha, hát én meg egy rákot sem ismerek rákkal mégsem gondolom azt, hogy akkor olyan páros ne lehetne. Egyébként nem tudom, létezik-e olyan, hogy leggyakoribb páros? :D Bár mivel vízöntőből kevesebb van, gondolom velük lehet legritkábban párba állni.
5/7 anonim válasza:
Én is rák vagyok férjem is bár nem vagyunk celebek :D jól bírjuk egymást már 18 éve.
6/7 anonim válasza:
Utolsó, mi is Rák pár vagyunk, 33 éve, de én egyre nehezebben bírom elviselni. Priviben kérdeznék, ha lehet, mert itt sok bunkó, troll van.
7/7 anonim válasza:
Rak vagyok. Leg tobb kapcsolatom rakokkal volt.
Azért passzolnak mert 1 erzelmi szinten vannak. Sztarok egyutt amig el nem jon. A pillanat hogy mind2en depresszioznak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!