Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért van az legtöbbször Rák...

Miért van az legtöbbször Rák egy másik Rákkal jön össze? Néztem legtöbb sztár aki Rák jegyében született majdnem összes Rákkal jött össze

Figyelt kérdés
2021. márc. 2. 21:19
 1/7 A kérdező kommentje:
Szerintetek miért vonzák két csillagjegy egymást?
2021. márc. 2. 21:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Kérlek ezt bizonyítsd!

Ennyi infó nem elég, hogy elhiggyem neked. Én ezt általánosításnak gondolom. Láttál 3-4 ilyen celebet és ráhúztad a dolgot az egész világra.

2021. márc. 2. 22:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért van az, hogy sok hülye erősíti a másik hülye képzelgéseit?
2021. márc. 2. 22:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahha, hát én meg egy rákot sem ismerek rákkal mégsem gondolom azt, hogy akkor olyan páros ne lehetne. Egyébként nem tudom, létezik-e olyan, hogy leggyakoribb páros? :D Bár mivel vízöntőből kevesebb van, gondolom velük lehet legritkábban párba állni.
2021. márc. 3. 07:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is rák vagyok férjem is bár nem vagyunk celebek :D jól bírjuk egymást már 18 éve.
2021. márc. 3. 21:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, mi is Rák pár vagyunk, 33 éve, de én egyre nehezebben bírom elviselni. Priviben kérdeznék, ha lehet, mert itt sok bunkó, troll van.
2021. márc. 4. 13:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Rak vagyok. Leg tobb kapcsolatom rakokkal volt.

Azért passzolnak mert 1 erzelmi szinten vannak. Sztarok egyutt amig el nem jon. A pillanat hogy mind2en depresszioznak...

2022. febr. 2. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!