Tudnád jellemezni a csillagjegyeket 1-2 mondatban? Mely(ek) a kedvenceid?
jól van köszönöm, a kérdés nem ez volt :D
Tisztában vagyok vele, hogy a csillagjegy nem 100%-ban meghatározó egy ember személyiségére nézve. :)
pedig igenis számít,sőt eddig amit olvastam horoszkópot ide évet magamról az egy az egyben úgy alakul
!
Azt hiszem,nem mondok újat azzal,hogy nemcsak a napjegy számít,de a tapasztalataim ezek:
Kos férfi: Érdeklik a különleges nemmindennapi emberek,nagyra értékeli az őszinteséget.
Ikrek:Beszédesek,lazák,szeretik a társaságot,legtöbbször nagyon kedvesek.
Rák nő:Érzelgős,hisztis,könnyen megtévesztheto,naiv,okos.
Oroszlán nő: Imádja a drámát,ami a szívén az a száján,lelkileg nagyon erősek.
Bak:Erős jellemük van,jól átlatjak a dolgokat,nyugodt természetű.
Vízöntő férfi:Ha érzelmeirol van szó zárkózott,kedves,különc,vidám.
Halak férfi:Nem kitartó,gyakoriak náluk a fellángolások ami általában nem tart sokáig,gyerekes nagyon.
Halak nő: Megértő,nyitott,intelligens,néha kissé makacs de barátoknak szerintem az egyik legjobbak.
Kedvencem pedig a Skorpió és Kos.
Az én tapasztalataim alapján:
Kos nő: Szeret első lenni a dolgokban, a legjobb akar lenni, ha valaki jobb nála azt kihívásnak veszi, rivalizál
Ikrek nő/ikrek férfi: folyamatosan beszél, mindenre emlékszik, amit el lehet mondani 1 mondatban ő 5-ben mondja el, van hogy többször is, 0-24ben pörög
Rák nő: érzékeny, és nagyon-nagyon-nagyon ragaszkodó, mártír, és meg van sértődve ha nem engedik hogy másokról gondoskodjon (akárhogy)
Szűz: Mindenben talál kritikát, kivetnivalót, hibát. Azt hogy mi jó, azt soha nem látja, arra fókuszál hogy mit kell kijavítani. Nem tud kikapcsolni, mindent túlagyal.
Skorpió nő: Zárkózott, sértődékeny, soha nem tudod hányadán állsz velük
Nyilas nő: optimista, néha akkor is amikor már túlzás, lelkes, energikus (néha túlságosan)
Vízöntő nő: kíváncsi, lázadó, barátságos, de nem túl ragaszkodó, utálja ha megmondjak neki mit csináljon
Halak nő: Érzékeny, sértődékeny, mindig fel tudja idézni ki mikor hol hogyan sértette meg és mit mondott, néha maga se tudja mi baja van
Kedvenc: nyilas, vízöntő, halak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!