Miben nyilvánul ezek meg a mérlegeknél?
Sok helyen olvastam,hogy romantikus típusúak,ingatagok,passzív agresszívak,jók az ágyban.
Ezek miben nyilvánulnak meg?
Pl mit jelent,hogy jó az ágyban,mitől az vagy miben ingatagok?
Köszi a válaszokat ❤️
Párkapcsolati dolgokban nem tudok tanácsot adni, de mint osztálytárs és barát, igen.
Nagyon maximalista, nagyjából tisztában van az értékeivel, de ugyanakkor szerény. Kedves, segítőkész, nehezen mond nemet, még akkor is mikor rengeteg dolga van.
Ha valami nem úgy jön össze, ahogy akarja, akkor kiborulhat. Ha felidegesítik, akkor rettentően mérges, de képes lenyugtatni magát.
Persze minden ember más, de nyilván átfedések lehetnek két ugyanolyan jegyű embernek.
Mint mérleg válaszolva:
Romantikus alatt személy szerint azt értem, hogy apróságokkal lepem meg a párom. Kap egy kis csokit, masszázst, keiemelt törődést és próbálom ezt nyugodt körülmények között tenni (kis fény, halk zene).
Kívülről valóban ingatagnak tűnhetek/tűnhetünk, de belül pontosan tudjuk, hogy minden rendben csak a gondolatmenetünket nem vezetjük le másoknak. Ezért lehet az, hogy egyik nap azt mondom piros, másik nap meg hirtelen sárgát választok.
A passzív agresszív a kis játszmám közé tartozik, ez adja a bajomat 😀 Ha partner vagy ebben és megadod azt a kis figyelmet amit ilyenkor igénylek akkor nyert ügyed van.
A jók az ágyban pedig mindenkinek relatív.
Párom szerint:
A romantika nálam abban nyilvánul meg, hogy érződik rajtam és nem kell bizonygatnom.
Az ingatagságomról azt mondja, hogy határozott vagyok abban, amit szeretnék, de könnyen változtatom a véleményem.
A passziv agresszivitásra csak kinevetett 😂😂
Ágyban meg van velem elégedve 🤓 (Igen, leinterjúvoltattam magamból😂)
A mérleg jegy a passzív csábító, aki arra vágyik, hogy mások vágyjanak rá. Mások pozitív visszajelzéseiből táplálkozik. Hajlamos halmozni a kapcsolatait, mert nehezen mond nemet és még nehezebben szakít. Nem szeret kezdeményezni, csak vonzza mások figyelmét.
Állandóan a végletek között egyensúlyozik és igyekszik megtalálni az arany középutat, a harmóniát. Nagyon ért ahhoz, hogy mi a szép mások számára, így jól érezheti magát a művészet világában.
De ne feledd! Nem csak napjegyből áll a születési horoszkóp.
A szexben gyengéd és odafigyel a párjára.
Valóban, nehezen mond ki dolgokat és a véleményét gyakran megtartja magának.
A durva, nyers stílusú emberekkel nem tud mit kezdeni, meg is bántódik, ha a személyét támadják, vagy kritizálják.
A többi jellemvonását már nagyjából leírták az előttem szólók! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!