Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miben nyilvánul ezek meg a...

Miben nyilvánul ezek meg a mérlegeknél?

Figyelt kérdés

Sok helyen olvastam,hogy romantikus típusúak,ingatagok,passzív agresszívak,jók az ágyban.

Ezek miben nyilvánulnak meg?

Pl mit jelent,hogy jó az ágyban,mitől az vagy miben ingatagok?

Köszi a válaszokat ❤️

2021. febr. 21. 16:55
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
A Mérleg folyton mérlegel, nem tud egy helyben maradni, mindig valami más érdekli. Talán ezért ingatagnak tűnnek, de ez csak a többi ember szemében tűnik annak. Igazából szeretnek szabadon élni, azt tenni amit akarnak , élni és élvezni az életet. A többi stimmel. Az hogy miért jók az ágyban?? Kinek mi a jó? Talán annyi hogy magabiztosak és nagyon nyíltak, kísérletezgetőek, tabumentesek.
2021. febr. 21. 17:37
 2/9 anonim ***** válasza:
43%
Én nő vagyok, a párom mérleg és néha elég elviselhetetlen, egyszer ordibál aztán ő mondja hogy nyugalom van. Olyan maximalista, hogy képes lebontani egy háztetőt, mert az egyik cserép ferde pl. Mondjuk engem sem kell kitenni a kirakatba, mert kos vagyok, de iszonyatos nagy türelem kell hozzájuk.
2021. febr. 21. 18:21
 3/9 anonim válasza:
75%

Párkapcsolati dolgokban nem tudok tanácsot adni, de mint osztálytárs és barát, igen.

Nagyon maximalista, nagyjából tisztában van az értékeivel, de ugyanakkor szerény. Kedves, segítőkész, nehezen mond nemet, még akkor is mikor rengeteg dolga van.

Ha valami nem úgy jön össze, ahogy akarja, akkor kiborulhat. Ha felidegesítik, akkor rettentően mérges, de képes lenyugtatni magát.

Persze minden ember más, de nyilván átfedések lehetnek két ugyanolyan jegyű embernek.

2021. febr. 21. 19:05
 4/9 anonim ***** válasza:
63%
Ahhoz tényleg nagyon ostobának kell lennie valakinek, hogy egy állatövi jegy alapján jellemezzen és analizáljon egy másik embert.
2021. febr. 21. 19:23
 5/9 A kérdező kommentje:
Ahhoz is,hogy az asztrológia rovatba ide jöjjön okoskodni 🥱
2021. febr. 21. 19:41
 6/9 anonim ***** válasza:
83%

Mint mérleg válaszolva:

Romantikus alatt személy szerint azt értem, hogy apróságokkal lepem meg a párom. Kap egy kis csokit, masszázst, keiemelt törődést és próbálom ezt nyugodt körülmények között tenni (kis fény, halk zene).

Kívülről valóban ingatagnak tűnhetek/tűnhetünk, de belül pontosan tudjuk, hogy minden rendben csak a gondolatmenetünket nem vezetjük le másoknak. Ezért lehet az, hogy egyik nap azt mondom piros, másik nap meg hirtelen sárgát választok.

A passzív agresszív a kis játszmám közé tartozik, ez adja a bajomat 😀 Ha partner vagy ebben és megadod azt a kis figyelmet amit ilyenkor igénylek akkor nyert ügyed van.

A jók az ágyban pedig mindenkinek relatív.

Párom szerint:

A romantika nálam abban nyilvánul meg, hogy érződik rajtam és nem kell bizonygatnom.

Az ingatagságomról azt mondja, hogy határozott vagyok abban, amit szeretnék, de könnyen változtatom a véleményem.

A passziv agresszivitásra csak kinevetett 😂😂

Ágyban meg van velem elégedve 🤓 (Igen, leinterjúvoltattam magamból😂)

2021. febr. 21. 19:56
 7/9 anonim ***** válasza:
55%
5-ös Ezt remélem te sem gondolod komolyan. Egy profi horoszkóp amiben órára pontosan megadod a születési dátumodat az ok, de egy általánosított állatövi jegy alapján? Tele van ezekkel a bugyuta kérdésekkel az ezotéria rovat és valahogy most telítődtem...
2021. febr. 21. 19:57
 8/9 anonim ***** válasza:
83%

A mérleg jegy a passzív csábító, aki arra vágyik, hogy mások vágyjanak rá. Mások pozitív visszajelzéseiből táplálkozik. Hajlamos halmozni a kapcsolatait, mert nehezen mond nemet és még nehezebben szakít. Nem szeret kezdeményezni, csak vonzza mások figyelmét.

Állandóan a végletek között egyensúlyozik és igyekszik megtalálni az arany középutat, a harmóniát. Nagyon ért ahhoz, hogy mi a szép mások számára, így jól érezheti magát a művészet világában.

De ne feledd! Nem csak napjegyből áll a születési horoszkóp.

2021. febr. 22. 00:42
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

A szexben gyengéd és odafigyel a párjára.

Valóban, nehezen mond ki dolgokat és a véleményét gyakran megtartja magának.

A durva, nyers stílusú emberekkel nem tud mit kezdeni, meg is bántódik, ha a személyét támadják, vagy kritizálják.

A többi jellemvonását már nagyjából leírták az előttem szólók! :)

2021. febr. 25. 06:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!