A halak és rákok tényleg jól kijönnek? Mit gondoltok róluk?
100-ból 99 horoszkópos oldad írja, hogy a halak és a rák, nagyon jól kijönnek, szinte egyformák. Ha halak vagy rák vagy mennyire jössz ki a másikkal, mennyire igazak rád, a dolgok amiket az interneten írnak?
Más jegyűeket is kérdezem, milyen tapasztalataitok vannak velük, kit kedveltek jobban, úgy általánosságban.
Olyanok akik nem hisznek az ilyesmiben, és csak azért vannak itt hogy belém kössenek, nem kell kommentelnetek, tudom, hogy nem az asztrológiától függ, hogy ki, kit szeret, csak kíváncsi vagyok.
Én halak vagyok, de nem vagyok az a sírós típus, nem szeretem kimutatni az érzelmeimet.
Halak vagyok és hmm jóban vagyok a rákokkal, viszont nem tudnék velük nagyon-nagyon közeli barátságot kialakítani.
Bírom őket, de nekem már nagyon érzékenyek, amit én nem tudok kezelni. :)
Hamarabb kijövök a Bakokkal vagy a Vízöntőkkel.
A rákok a tengeri leguánokkal vannak nagyon jóban.
Tapasztalataim szerint nagyon nem.
Egyik rokonom Halak, másik Rák. Alapvetően egyikük sem vitatkozós fajta, sőt. A Halak inkább konfliktuskerülő. Sosem hallottam, hogy bárkivel vitázott volna azelőtt igazán. De ők 2-en igen ki tudják akasztani egymást, nem tudnak egy légtérben sokáig lenni.
Ja és a Rák ismerősöm gyereke is Halak.. ők sem tudnam megférni sokáig egymás társaságában, ott mennek a kiabálások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!