Hogy viselkedik a 12 csillagjegy, amikor megsértődik?
Figyelt kérdés
2021. febr. 12. 21:52
11/19 anonim válasza:
Én mérleg vagyok, de amit írtak csak a fele igaz. Tényleg, ha megsértődök (elképzeltem, hogyan kellene ezután viselkednek) és ezen ,, mérlegelek", de ez kívülről nem látszik csak az, hogy csendben vagyok és szemmel tudok ölni
12/19 anonim válasza:
5. tényleg találó, csak egy apró dolgot látok benne másképp: a Halak leül a sarokba sírni.
13/19 anonim válasza:
5-ös vagyok:
Nyilván úgy nézzétek mindezt, hogy senkinek nem csak egy csillagjegye van.
14/19 anonim válasza:
Szűz vagyok és nagyon nehéz megsérteni, kb soha nem sértődöm meg csak ha tényleg valami égbekiáltó dolog történik, akkor viszont az illető élvezheti a teljes ignoranciámat, konkrétan úgy teszek mintha nem létezne.
15/19 anonim válasza:
4-es, 5-ös, nagyon jókat írt :))
16/19 Metionin válasza:
5. :D ezek szerint lélekben oroszlán vagyok
17/19 anonim válasza:
Bak vagyok és sajna mindenen megsértődök :D Ilyenkor vagy elég bántó vagyok vagy elkezdek sírni
18/19 anonim válasza:
Halakként én skorpió vagyok lehet :D Ha igazán megsértenek, akkor kivárom a megfelelő alkalmat és olyat szúrok, hogy nem felejti el. Oda döfök, ahol a legjobban fáj.
19/19 anonim válasza:
Oroszlán vagyok és ha megsértenek akkor nem szólok az emberhez, keresztül nézek rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!