Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi a veleményetek a bika...

Mi a veleményetek a bika jegyű emberekről? Mik a tapasztalataitok párkalcsolatvan vagy barátságban velük?

Figyelt kérdés
2021. febr. 8. 16:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is bika vagyok és a férjem is az. Két, teljesen eltérő személyiség vagyunk.
2021. febr. 10. 11:59
 12/13 anonim ***** válasza:
Mint bika, úgy érzem felszínesen igaz az általános megítélés. (Én) kerülöm a felesleges feszültséget, nem szeretem a drámát és a hazugságot. A titkokat gyűlölöm és nem szeretem ha valaki/valami kiszámíthatatlan. Imádom a természetet és az egyszerű dolgokat :D Bár nem vagyok zabagép én sem, a jó kaját azért művészetnek tekintem. Nem szoktam hazudni és elferdíteni sem az igazságot, nem nagyon szokott érdekelni, ha valakinek fáj az igazság, még ha az egy nagyon közeli szerettem is. Halálig hűséges vagyok mint párkapcsolatban és a barátaimhoz is egyaránt. Megbízhatónak tartom magam, amit a közelségem többnyire igazol. Lusta vagyok, tény, és nehezen ismerem be ha nincs igazam(ami elég ritka), ja és lehet kicsit sok az egó is :D
2021. febr. 11. 03:07
 13/13 anonim ***** válasza:
12-es na, erre mondtam én is bikaként, hogy nem igazán igaz. Én meg élvezem a drámát meg a titkokat. Külön élvezetemet lelem benne, mert 'az információ hatalom'. :D S van 2 bika ismim, na, ők meg megint totál mások. Ez az általánosítás arra jó, hogy mikor valaki megírja a heti horoszkópot lesz néhány ember aki ránéz s "nahát, ez én vagyok", de ennyiben meg is áll.
2021. febr. 11. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!