Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi a véleményetek a halak...

Mi a véleményetek a halak csillagjegyről?

Figyelt kérdés
2021. febr. 8. 01:52
1 2
 11/17 Angel3000 ***** válasza:
62%
Kedves kérdezô! A hal jegy nagyon érzékeny tipus, - nekem nem passzol, mert nyilas vagyok, jobban szeretem a temperamentusabb tipust!
2021. febr. 9. 01:14
 12/17 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Saját tapasztalataim alapján: Hűséges lojális barátok, akik nyitottak a problémáid megoldására, ameddig viszonzod. :)))
2021. febr. 9. 01:35
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én halak vagyok, és tényleg sok esetben igaz rám, hogy negatív, borongós a hangulatom, mert mindent túlgondolok, de a gyerekkorom se volt valami fényes, és ezen próbálok változtatni.

De mivel a halak kettős jegy, ezért az érem másik oldala, hogy míg az egyik felem egy felénk, érzékeny kislány, addig a másik szinte a szöges ellentéte, aki mindent ki akar próbálni, meg akar tapasztalni, élvezni akarja az életet.

Szóval bennem pl. van egy ilyen ellentét, és nekem az életem legfőbb célja, hogy megtaláljam úgymond a "lelki békét", amin egy hosszú önismereti úton kell végigmennem. Lehet ez a tudat motivál sokakat is ugyanerre :D

Akik nem gondolnak bele a saját érzéseikbe, nem ismerik jól saját magukat, és a többi embert sem. Nem értik, hogy mi mit vált ki belőlük, így sokkal nehezebb megoldani a problémákat. Sok ember azzal sincs tisztában, hogy mi az az ego, és hagyja, hogy az életét az egoja irányítsa.

Ezeket csak azért írtam le, nem is feltétlenül függ ez a csillagjegyektől, de sok ember nem tud mit kezdeni az érzelmes emberekkel, miközben ő maga sincs mindig kibékülve a saját érzéseivel.

Ha valaki érzékeny, az még nem azt jelenti, hogy jól is kezeli az érzelmeit, de figyel rájuk. És abból lehet tanulni.

2021. febr. 9. 13:13
 14/17 anonim ***** válasza:
60%

A legszebb és legmélyebb lélekkel rendelkezik a Halak. Gyönyörű szeméből árad a lelki mélység. Ha rajtunk múlna, ez a világ sokkal szebb lenne.

Halak/f

2021. febr. 10. 21:44
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Én tudok nyilatkozni a témában, mivel a családom többsége halak, de egyik legjobb haverom is, meg osztálytársaim között is volt egy pár. Azt elismerés, hogy tényleg fejlett érzelmi intelligenciájuk van, empatikusak. Mindegyik halak ismerősöm számára az egyik legfontosabb dolog a család az életben. Oké, vannak pozitív tulajdonságaik, de azért pár dolog irritál bennük. Nőknél annyira nem feltűnő, de a férfiaknál igen, hogy egy elég tutyimutyi jellemről van szó. Túl aggódják a dolgokat, nem elég bátrak, akkor sem, ha épp harcias kiállásra lenne szükség. Sokszor kéretik magukat, hogy én kezdeményezzek beszélgetést. Ha viccelődök velük, hát nagyon vigyáznom kell, mert megsértődnek, ha valami bántót mondok, aztán napokig nem tudok hozzájuk szólni. Mondjuk megjegyzem, hogy most belegondolva életem legnagyobb konfliktusai mind bikával vagy halakkal történt. XD szóval nem hiszem, hogy nekemvaló ez a személyiségtípus, mondjuk én vízöntő vagyok, tehát elvileg kicsi a kompatibilitásom velük. Ezt érzékelem.
2021. febr. 13. 09:48
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
15-ös, na, ez érdekes, mert nálunk is sok a halak no, meg rák és hihetetlen sértődékenyek. Mindig össze tudok velük veszni meg kiborítani őket. (Én az érzéketlen(ebb) bika vagyok amúgy. :D) Ha még sértődékeny jegy, akkor az oroszlán a nagy egójával tuti az. :P Persze elméleti síkon, hiszen mindez puszta általánosítás..
2021. febr. 13. 11:57
 17/17 anonim ***** válasza:
86%
Kevés halak embert ismertem, de mind nagyon király volt. Ha minden igaz a lelki szerelmem is halak.
2021. febr. 17. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!