Mi a véleményetek a halak csillagjegyről?
Én halak vagyok, és tényleg sok esetben igaz rám, hogy negatív, borongós a hangulatom, mert mindent túlgondolok, de a gyerekkorom se volt valami fényes, és ezen próbálok változtatni.
De mivel a halak kettős jegy, ezért az érem másik oldala, hogy míg az egyik felem egy felénk, érzékeny kislány, addig a másik szinte a szöges ellentéte, aki mindent ki akar próbálni, meg akar tapasztalni, élvezni akarja az életet.
Szóval bennem pl. van egy ilyen ellentét, és nekem az életem legfőbb célja, hogy megtaláljam úgymond a "lelki békét", amin egy hosszú önismereti úton kell végigmennem. Lehet ez a tudat motivál sokakat is ugyanerre :D
Akik nem gondolnak bele a saját érzéseikbe, nem ismerik jól saját magukat, és a többi embert sem. Nem értik, hogy mi mit vált ki belőlük, így sokkal nehezebb megoldani a problémákat. Sok ember azzal sincs tisztában, hogy mi az az ego, és hagyja, hogy az életét az egoja irányítsa.
Ezeket csak azért írtam le, nem is feltétlenül függ ez a csillagjegyektől, de sok ember nem tud mit kezdeni az érzelmes emberekkel, miközben ő maga sincs mindig kibékülve a saját érzéseivel.
Ha valaki érzékeny, az még nem azt jelenti, hogy jól is kezeli az érzelmeit, de figyel rájuk. És abból lehet tanulni.
A legszebb és legmélyebb lélekkel rendelkezik a Halak. Gyönyörű szeméből árad a lelki mélység. Ha rajtunk múlna, ez a világ sokkal szebb lenne.
Halak/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!