Számotokra (tapasztalataitok alapján) melyik a legkedveltebb és legutáltabb csillagjegy?
Néhány "asztro-szkeptikus" beszabadult ide és durván lepontozott minden választ.
Jó dolog is a hatalom, főleg ha tudatlansággal párosul... :)
Kedvelem :ikrek, kos, halak
Leginkább ellenszenves : SZŰZ
Skorpió vagyok (imádom ha utálnak, úgyhogy jó olvasni a válaszokat xd nekünk ez a bók).
A legtöbb barátnőm mérleg (hasonlóan köcsögök, mint mi) , a legjobb barátnőm bika (nagyon kedves, amit alapból nem szeretek, de ő szeretnivalóan kedves és aranyos, kiegészítjük egymást).
Párkapcsolat szinten a nyilasok nagyon nem illenek össze a skorpióval, (mi ha nagyon nehezen, sok próbálkozás után végre szerelmesek leszünk, akkor kb. levakarhatatlanok vagyunk, de el tudjuk érni, hogy ne is akarja a partnerünk, hogy sok szabadidőt hagyjunk nekik, viszont az eddigi nyilasok, akikkek találkoztam, elég gyorsan váltogatják a párjukat, két percig nem szinglik, mert már van új). Ezért a nyilasokat mondanám a "legutáltabbnak", valamint azokat az oroszlánokat, akik öntelt, nárcisztikus személyiségek, képtelenek bocsánatot kérni, pedig legtöbbször az ő hibájuk a konfliktus. Na azok rohadjanak meg egyedül, nem érdemelnek szerelmet, se barátságot, legyenek szépen magukkal életük végéig, ha annyira szeretik magukat :)
FONTOS, hogy én csak azokról beszélek, akikre ez igaz. Nagy általánosságban ezek igazak a csillagjegyekre, de közel sem mindenki ugyanolyan.
Legkedveletebb: kos, rák
Legrosszabb: vízöntő, oroszlán
Egy nagy lóf@szt imádod te, ha utálnak. Egy skorpió ha már fél füllel is hall egy rossz pletykát magáról (ami amúgy igaz) már rögtön nyomozni kezd és megtorolni valami gyerekes bosszúval, mert nagyon érzékeny és nem tudja elviselni ha utálják. :D
Kedvelem: ikrek, mérleg, szűz, nyilas.
Nem birom:bak, vízöntő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!