Asztrlógiához értő emberek kommentjét szeretném várni. Mitől lehet nehezebb párra lelni és a nőt megélni magamba? Mitől lehet,hogy nehezen fejezem ki magam néha ? Mitől lehet,hogy csak kevés ember ért és érez rám? Lent folyt
Ha mégis akad,aki jó lehet ,akkor azzal hamar vége lesz a kapcsolatnak. Ennek ellenére az intenzív és erős. Alig tudom elengedni,hisz végre jól érzem magam. Időnként még a személy is nehezen lépett túl rajtam. Nőként kérdezem
1 ház plutó-uránusz mérleg asc
5 ház mars-jupiter-hold vízöntő
6 ház merkur kos
7 ház neptun halak
8 ház bika nap
10 ház szaturnusz ikrek
Nekem elég annyi,ami ezekből kb . már látható.
Köszönöm
Szeretnék kérni olyat,aki ért az asztrológiához és nem trollkodik a posztnál.
Köszönöm
4
Számíthatsz egy szép üzenetre a kérdezőtől. :)
A nap a 8-as házban jelenthet olyan kapcsolati fixációt, hogy csak olyan kapcsolatokba mész bele, ahol megjelenik a veszteség témája.
Vagy te veszíted el a partnered vagy olyan emberekhez vonzódsz, akit sok veszteség ért az életében.
A vízöntő holdad miatt van egy olyan részed, ami nem tud és nem is akar kötődni, csak akkor, ha meg tudja tartani a szabadságát, az autonómiáját. Az uránusz az első házban erre jócskán ráerősít. Szeret kiugrani a feszült helyzetekből.
A bika nap viszont szeretne kötődni és vágyik a stabilitásra. Szóval ez a két részed lehet konfliktusban egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!