Mit gondoltok egy ENFP Bakról?
Egyrészt nem mindenkire illik a csillagjegye leírása (amúgy is, ahány oldal, annyiféle leírás kb...), másrészt nem csak a napjegyed számít, hanem a holdjegyed+aszcendensed is (és egyéb részei a chartodnak). Ezekből tevődik össze a személyiséged az asztrológia szerint (de ebben nem kell 100%-osan hinni).
Egyébként hol olvastad, hogy a bakok introvertàltak? Mert én ezt még sose hallottam (pedig sokat olvasok/nézegetek ebben a témában), és egyik bak ismerősöm sem introvertàlt, SŐT.
Üdv: egy nyilas ENFP :D
Szerintem max. ridegnek tűnhetnek, mert általában elég határozottak, céltudatosak és komolyak... de nem feltétlenül introvertáltak.
Amúgy a többi jegyed milyen?
A bakokra azt is írják, hogy merevek meg földhözragadtak. Sztereotipikus, eltúlzott ISTJ a leírás alapján, még önmagában az extrovertáltság egyeztethető össze ezzel a legkevésbé problémásan. Mi van a Ne-dom funkcióval? Csapongó, "ez, de érdekes" alapon működő információbefogadás, ami pont a tárgyilagos realitás ellentéte.
INTJ bak
Nem csak a napjegy (ami havonta változik) jelzi hogy milyen a személyiséged, hanem még sok más bolygó, főleg a Hold, meg az aszcendens, ami meg a születési időtől függ óra percre pontosan.
Lehet, hogy az aszcendensed vagy a holdad extrovertáltabb jegyben van.
Ha az egyén nappal születik és a személyiség jelölő bolygók pozitív, extrovertált jelekben állnak, méltóságukat tekintve pedig uralmi pozícióban vannak, vagy legalábbis nem száműzöttek, vagy idegenek, akkor kapunk egy kifelé forduló személyiséget.
A Szaturnusz épp felkelőben, vagy a delelési pont közelében introvertáltságot jelez. Pl jelen esetben ha sok bolygó van a Bakban és ez a jel a sötét oldalra esik, akkor egy nagyon introvertált embert kapunk, amit még egy uralomban lévő, pozitív jelben álló bolygó sem nagyon lehet képes megtörni a szemközti oldalról.
Hát, nekem csak a Nap és a Merkúr van a Bakban. Rák az aszcendensem és a Holdam, a többi bolygó meg vagy levegő vagy tűzjegyben áll.
És 5, pont ez az, hogy ezek a tulajdonságok tőlem elég messze állnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!