Szerintetek kik a legjobban összeillő csillagjegy pàrosok?
Most inkább arra vagyok kíváncsi, amiket élőben talasztaltatok akár magatoknal akár másoknál...
Nem az érdekel ,amit az internet ír ..persze abban is sok igazság van szerintem.
Párom Bika, én Kos.
Akármilyen olyan jellegű cikket olvastam, ami arra vonatkozik, hogy melyik horoszkópok illenek a leginkább egymáshoz, sosem találtam meg magunkat, sőt.. inkább negatívat.
Viszont nála jobb, hozzámillőbb párt keresve sem találnék, ebben biztos vagyok.
Immáron 9,5 éve jóban-rosszban. <3
25/L
Ismerőseim Bak-Skorpió páros tapasztalataim alapján nagyon nem illenek egymáshoz. Nem is értem, hogy vannak még együtt.
Bár én ahogy észrevettem a Bakokat csak az tudja viszonylag nyugodtan elviselni, aki képes együttélni az önzőségükkel, nárcizmusukkal, lekezelő stílusukkal.
Szóval a megalkuvó lelkek, mint pl. a Halak jegyű emberek.
Oroszlán-rák :P Én vagyok az oroszlán és nő. Nekem pont az ilyen figyelmes, kedves, törődő férfi az esetem, imádom nagyon a szerelmemet. Én meg nőies, anyáskodó, szeretgetős fajta vagyok, szóval összeillünk nagyon :)
Az oroszlán-kos kombó szerintem halálos lenne, el sem tudom képzelni:D
Szűz-Kos nagyon erős páros. Én Szűz jegyű ként nagyon vonzodok a Kosokhoz,és a gondolkodásmódjuk is érdekesnek találom.
Amit még tapasztaltam a környezetemben a Skorpió-Bak is összeillő lehet,ha nem olyan akaratos mindkettő.
Kos-Mérleg
Bika-Skorpió
Szűz-Halak
Skorpió-Halak
Skorpió-Rák
Ikrek-Oroszlán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!