Bika férfi és vizöntö lány milyen párositás?
Figyelt kérdés
18l es 20f kösz a válaszokat előre2010. aug. 15. 13:14
11/14 anonim válasza:
Szerintem rossz ötlet... Föld a Levegőhöz nem szokott jó lenni
12/14 anonim válasza:
Szerintem katasztrofális. Bár nekem csak az 1 évvel fiatalabb húgom bika (én meg vízöntő lány vagyok), de a falra mászok tőle állandóan... (egyébként nagyon szeretem, meg minden, de hamar össze tudunk veszni, nagyon hülyén viselkedik, meg szerinte én is) Tudom, ez nem párkapcsolat, de azért elég szoros, és én sosem bírnék elviselni egy ilyen természetű férfit, mint ő.
13/14 anonim válasza:
hát ha csak egyéjszakás kaland akkor tuti.
14/14 anonim válasza:
Imádtam a páromat. A szex fenomenális volt. Aztán egy nap megkérdezte ,akarok -e vele kertészkedni, pontosabban krumplit vetni, és ha nem MIÉRT NEM??????? Addig tartott a dolog. Én mondjuk nem vagyok vizöntő. Ennyi infót tudtam adni.
Egyébként Ő a csókkirály.... Ő a csókkirály..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!