Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért lett mostanában ilyen...

Miért lett mostanában ilyen felkapott az asztrológia?

Figyelt kérdés
Egyre többet látom magam körül az interneten, de csak egy felszínes mennyiségű tudást adnak át a tartalmak. Régebb kevesebbet olvastam róla, nem volt mindig a szemem elé tolva. Mitől lett most hirtelen ilyen népszerű?
2021. jan. 16. 00:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Jó kérdés, pedig a gasztronómia sokkal hasznosabb és kézzelfoghatóbb.
2021. jan. 16. 00:40
 2/12 anonim ***** válasza:
Megváltoztak az internetes szokásaid.Régen is rengeteg asztrológiával kapcsolatos dolog volt fennt.
2021. jan. 16. 00:46
 3/12 anonim ***** válasza:
49%
Biztos felborultak az egyéni vállalkozók és szervezett bűnözök közti arányok. Meg szülők lettek azok a gyerekek, akiktől féltünk...
2021. jan. 16. 00:50
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában? Tele van vele minden bulvárlap, meg ezen az oldalon is óránként van egy "kos nő és skorpió férfi összeillik-e", amire hiába írod meg, hogy a kos az nem nőnemű, akkor lepontoz...
2021. jan. 16. 02:08
 5/12 anonim ***** válasza:
61%
Ez a modern kor vallása.
2021. jan. 16. 02:27
 6/12 anonim ***** válasza:
Elon musk már tud saját pénzből kilőni embereket, meg ugye az ő cége megy a marsra először.
2021. jan. 16. 03:12
 7/12 anonim ***** válasza:

otthon ülsz, unatkozgatsz a gép elött, hmm, na mit mondhat a horoszkóp...

A keresési előzményeid, vagy amiket a teló elött mondasz, pl a haverokkal megbeszéltétek kinek mi a horoszkópja és amúgy ez mekkora kamu. Attól még a reklám hirdetések, a horoszkóppal asztrológiával kapcsolatos dolgokat fogja ajánlani...

mindjárt kikapcsolom a add blockot azt megmondom nekem mit dob fel....

2021. jan. 16. 08:12
 8/12 anonim ***** válasza:
téli cuccok, fülesek, vállalkozás, táplálkozás....
2021. jan. 16. 08:15
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem felkapott. Senkit nem érdekel az asztrológia.
2021. jan. 16. 14:01
 10/12 anonim ***** válasza:
Én sem tudom miért, de nagyon nem szeretem, mert egy elég rossz csillagjegyet “kaptam”...
2021. jan. 18. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!