Miért lett mostanában ilyen felkapott az asztrológia?
Figyelt kérdés
Egyre többet látom magam körül az interneten, de csak egy felszínes mennyiségű tudást adnak át a tartalmak. Régebb kevesebbet olvastam róla, nem volt mindig a szemem elé tolva. Mitől lett most hirtelen ilyen népszerű?2021. jan. 16. 00:07
1/12 anonim válasza:
Jó kérdés, pedig a gasztronómia sokkal hasznosabb és kézzelfoghatóbb.
2/12 anonim válasza:
Megváltoztak az internetes szokásaid.Régen is rengeteg asztrológiával kapcsolatos dolog volt fennt.
3/12 anonim válasza:
Biztos felborultak az egyéni vállalkozók és szervezett bűnözök közti arányok. Meg szülők lettek azok a gyerekek, akiktől féltünk...
4/12 anonim válasza:
Mostanában? Tele van vele minden bulvárlap, meg ezen az oldalon is óránként van egy "kos nő és skorpió férfi összeillik-e", amire hiába írod meg, hogy a kos az nem nőnemű, akkor lepontoz...
6/12 anonim válasza:
Elon musk már tud saját pénzből kilőni embereket, meg ugye az ő cége megy a marsra először.
7/12 anonim válasza:
otthon ülsz, unatkozgatsz a gép elött, hmm, na mit mondhat a horoszkóp...
A keresési előzményeid, vagy amiket a teló elött mondasz, pl a haverokkal megbeszéltétek kinek mi a horoszkópja és amúgy ez mekkora kamu. Attól még a reklám hirdetések, a horoszkóppal asztrológiával kapcsolatos dolgokat fogja ajánlani...
mindjárt kikapcsolom a add blockot azt megmondom nekem mit dob fel....
8/12 anonim válasza:
téli cuccok, fülesek, vállalkozás, táplálkozás....
9/12 anonim válasza:
Nem felkapott. Senkit nem érdekel az asztrológia.
10/12 anonim válasza:
Én sem tudom miért, de nagyon nem szeretem, mert egy elég rossz csillagjegyet “kaptam”...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!