Bika csillagjegyüek nem szivatatok már sokat skorpioval?
Figyelt kérdés
2021. jan. 4. 23:10
1/26 anonim válasza:
Skorpióval mindenki csak szív, tök mindegy milyen jegyű a másik. A legocsmanyabb jegy.
2/26 anonim válasza:
A skorpióval mindenki csak szív.
3/26 anonim válasza:
Kedves 1-es ha ilyen minden skorpióhoz a hozzáállásod és általánosítassz ne csodálkozz ha ilyenek veled. :D
4/26 anonim válasza:
Nemcsak velem ilyenek kedves 3-as. Akárkivel beszéltem eddig, senkitől nem hallottam jót. Velem "csak" 1 volt ilyen.... De a többit is ismerem akikről szó van, de nem velem voltak ilyenek.
5/26 anonim válasza:
Minden skorpio ilyen, de melto ellenfeluk a rakok 😬
6/26 anonim válasza:
Én bika vagyok, de már elég sokmindenkivel szívtam. Kétlem, hogy mind skorpió lett volna.
7/26 anonim válasza:
Hasonló nálam is a helyzet, kedves 6-os válaszoló. :)
Én már inkább a háziállatokat részesítem előnyben.
A diplomáciai érzéket megkövetelő helyzetekben persze igyekszem helytállni - hanem is sikerül elsőre a jó szándékú törekvésem.
8/26 anonim válasza:
Nem, én szeretem őket. :D Semmivel sem rosszabb jegy, mint a többi. Sőt, engem bikaként egy rák vagy halak sokkal többet szipolyozott le. Undorító jegy mindkettő, + a szűz nőkkel az élen. Na, ennyit erről.
9/26 anonim válasza:
De igen...Életem legnagyobb szívása scorpió volt...
10/26 naghirob válasza:
Nyolcasnak adok igazat én bika jegyben születettként 35 éve élek együtt a skorpió feleségemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!