Szerintetek ezek közül melyik a legagresszívabb jegy?
Figyelt kérdés
Kos
Bak
Bika
Ikrek
Oroszlán
Halak
2021. jan. 3. 23:28
1/17 anonim válasza:
Személyes tapasztalatom szerint a bika. Volt párom bika volt, folyamatosan lelkileg zsarolt, többször kezet emelt rám stb.
3/17 anonim válasza:
Az én személyes tapasztalatom szerint a Kos (én Bak vagyok). Az én Kos ismerőseim képesek gyakorlatilag bárkin átgyalogolni, ha nagyon akarnak valamit.
A Bak jegyűek is lehetnek kegyetlenek és számítók, de szerintem ritkán folyamodnak a nyílt agresszióhoz. Inkább passzívan van jelen, ha jelen van.
4/17 anonim válasza:
Bika nőben is agresszív(kolleganő)
6/17 anonim válasza:
Kos- erőszakos (talán rá szavaznék)
Bak- passzív agresszív
Bika- akiket én ismerek viszonylag nyugodt természetűek
Ikrek- inkább hisztériás, mint agresszív
Oroszlán- én is az vagyok, erőszakos, durva, nagyon hamar felhúzom magam de meg is nyugszom, nem vagyok bosszúálló
Halak- barátságos
7/17 anonim válasza:
Mike Tyson-Kos
Erre mit mondjak?:)))
9/17 anonim válasza:
A Kos rendelkezik a legtöbb energiával és ha ezt nem tudja kellő tudatossággal kezelni, akkor könnyen válhat agresszívvé. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!