Hol, melyik oldalon érdemes szerintetek az éves horoszkópot elolvasni?
Figyelt kérdés
2021. jan. 1. 16:01
1/10 anonim válasza:
A nyomtatotton. Az üres oldalon nincs semmi.
5/10 A kérdező kommentje:
3. Köszi, megnézem :)
2021. jan. 1. 18:53
6/10 anonim válasza:
Most, hogy említettétek Zsoziriszt, megnéztem. Már a mai napra szóló horoszkóp sem stimmel.🙂
7/10 anonim válasza:
Humbuk mind. A Zsozirisz is.
Nincs akár húsz horoszkópban sem, amiből legalább kettő egyezne. És visszanézve sem az történt, amit írtak.
Csillagjegyi jellemzések sem válnak be.
8/10 anonim válasza:
Ha tudsz angolul, akkor youtubeon nezd meg a csatirnat amit linkeltem. Az ascendensed alapjan dolgozik, es tenyleg pontos. Tanaly megmondta a datumot amikor kiment a terdem😅😅. Fontos, hogy nem a nap jegyed alapjan csinalja, hanem az ascendensed alapjan!
9/10 anonim válasza:
Sehol ugyanis nem hiszek az előrejelzésekben csak maximum a személyiségelemzés részben és azzal kapcsolatban is vannak fenntartásaim.
10/10 anonim válasza:
cafeastrology-n szoktam olvasgatni, több féle áttekintés és részletes leírás is van a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!