Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Rák és Bak mágnesként vonzódna...

Rák és Bak mágnesként vonzódnak egymáshoz?

Figyelt kérdés
2020. dec. 27. 21:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem mondanám, kifejtenéd jobbam? Nem csak a nap jegy számít. Az embernek van hold jegye illetve aszcendense is
2020. dec. 27. 21:31
 2/5 Angel3000 ***** válasza:
Szia! Valóban jó kombináció. A rák megtanitja a bakot szeretni, a bak pedig ûgyesen intèzi a rák ûgyeit. Ebbôl lehet egy szèp kapcsolat! A rák levegô jegy! A bak is levegô jegy!
2020. dec. 28. 00:56
 3/5 anonim ***** válasza:

2rs a rák vízjegy.. a bak földjegy elég nagy fogalomzavar van nálad:-D

Az elején igen mágnesként vonzódnak, de az évek alatt kiüköznek a különbözőségek és szép lassan ez felemészti a kapcsolatot. Alapvonásuk azonos, de minden más különböző.

2020. dec. 28. 07:41
 4/5 anonim ***** válasza:

A Rák vízjegy,a Bak földjegy,bocsi!

Én Rák vagyok,a fiam Bak!Elég rideg,anyagias ,makacs gyerek volt mindig.Férfiként nem tudom változott e jobb irányba,ill.párkapcsolatban milyen..Most van egy Kos barátnoje,elég jol kijönnek!

2020. dec. 28. 14:15
 5/5 anonim ***** válasza:

En rak vagyok, mindig voltak a kornyezetemben bak palik.

Soha nem voltam veluk szerelmi kapcsolatban, de egyebkent egy kiszamithato, enkozpontu jegy, aki csaladcentrikus de nem egyenlo azzal, hogy huseges is.

A bak ferfi ahhoz a nohoz lesz huseges akinek elete a drama, es a vitatkozas es lekoti az idegeit es az egojat ezzel.

Sajat tapasztalatbol mondom ezeket, tobb bak pali “utan” ugyanis evekkel kesobb is futnak utanam. Kitartoak az biztos. Mindet lehordtam, beletapostam, idiotanak tuntettem fel. (Egyebkent nem azok.)

Es lass csodat, hogy en hogy kepzelem, hogy no igy meg vele nem beszelt (szerintem ez egy betanult bak szoveg😂) es azota is hallgatom azt hogy mikor fogok talalkozni veluk, hisz ok engem hogy tudnanak szeretni, stb stb.

Nagyon anyagias, fafeju, egysiku jegy, kiszamithato egy raknak biztos. De “kemenyen” kell veluk banni, es azutan a no utan fog menni, hogy betorje, es nem azert mert megalazkodik.

Iranyito tipus, tipikus ferfi jegy.

Egy idosebb ferfi bak jegyu baratom van, na ez ugyanez, csak skorpioval megspekelve, ugy gondolta hogy magyarazhat es a cinikus humora egy ido utan nem lesz unalmas. Ordibalas, ket het “ki a fax ez” de utana megis a legnormalisabb nonek tart az eleteben, es igenyli azt hogy beszelgessek vele.

Szerintem egy bakhoz, egy ikrek, kos, esetleg egy oroszlan illik ezek vegett mert nekik nem lesz egy ido utan kimerito az vitazas.

2021. jan. 3. 13:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!